Minik eller üşümeyecek

Seydişehir Halk Eğitimi Merkezi örnek bir projeye imza attı. Halk eğitimde görevli usta öğreticiler tarafından örülen el emeği eldivenler soğuk kış günlerinde minik öğrencileri mutlu edecek.

Seydişehir Halk Eğitimi Merkezi’nin, e-twinning projesi kapsamında yürüttüğü ‘Minik Eller Üşümesin’ projesinde halk eğitimde görevli usta öğreticiler tarafından örülen el emeği eldivenler, merkez ve uzak mahallelerde okuyan anasınıfı, 1. ve 2. sınıf öğrencilerine dağıtılıyor. Şehit Özgür Öncel Ortaokulu’ndan dağıtıma başlayan merkez çalışanları 200’ün üzerinde eldivenle minik öğrencileri mutlu edecekler.

 

SOSYAL SORUMLULUK ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Refik Dereli, “Bu projeye başlarken, bünyemizde çalışan usta öğreticilerimiz ve kursiyerlerimizle, sosyal sorumluluk çalışmaları başlatıp güzel uygulama örneklerinin yaygınlaştırılmasını hedefledik. Bu bağlamda yaygın eğitim ve örgün eğitim arasındaki işbirliği ve etkileşimin artacağını düşünmekteyiz. Çalışanımız Züleyha Onur’un koordinesinde gerçekleşen projemize, üretim aşamasına fedakârlıkta bulunarak büyük katkı veren usta öğreticilerimize ve kursiyerlerimize çok teşekkür ederiz. Bu tür sosyal projelerimiz devam edecek” dedi.

Projede emeği geçenleri tebrik eden Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, “Seydişehir Halk Eğitimi Merkezimiz bünyesinde gerçekleştirilen projeye destek veren tüm gönüllülerimize teşekkür ediyorum. Bu tür sosyal projelerimizin diğer okullarımıza da örnek olacaktır.” dedi.