SKM’de ki coşkuya Altay’da ortak oldu

 

        AK Parti Seydişehir Seçim Koordinasyon Merkezi coşkulu ve renkli görüntülere sahne oluyor. Yerel bir radyo programına konuk olarak katılmak üzere Seydişehir’e gelen Cumhur İttifakı AK Parti Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay da coşkuya ortak oldu.

        Başkanlarına, davalarına destek için gelen partililer tarafından dolup taşan seçim koordinasyon merkezinin bu seferki ziyaretçileri Dikilitaş Mahallesi sakinleriydi.

        Büyük bir coşkuyla kortej eşliğinde seçim koordinasyon merkezine gelen Dikiltaş’lıları Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay, Başkan Adayı Mehmet Tutal, AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Gençlik Kolları İl Başkanı Ahmet Murat Koru ve ak davaya gönül veren vatandaşlar karşıladılar.

        Seçim Koordinasyon Merkezi önünde kısa bir konuşma yapan Dikilitaş Mahalle Temsilcisi Mehmet Taşdöğen, “Bizler insanoğlu olarak gören gözlerimiz var, duyan kulaklarımız var. Ama birileri görmek istemiyor, duymak istemiyor. “Mehmet Tutal ne yaptı ki?” diyorlar. Dikilitaşlılar size soruyorum; şehrimizin yirmi yıllık hayali olan termal turizmi kim hayata geçirdi? Şehrimizin ikinci hayali olan Seyyid Harun Projesini kim hayata geçirdi? Üçüncü hayalimiz Kuğulu Projesini hayata kim geçirdi? Tabi ki Mehmet Başkanımız. İşte o duymayanlara duyurmak, görmek istemeyenlere göstermek için Mehmet Tutal Başkanımıza destek olmaya geldik. Allah razı olsun sizden Başkanım.” Diyerek sözlerini tamamladı.

        Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay : “Maşallah. Dikilitaş! Yoksa seçim kutlaması mıdır bu? Pazar akşamında mıyız yoksa? Bu ne kalabalık? Maşallah. Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur derler. Bu sefer pazarın gelişi çarşambadan belli olmuş. Yüreğinize sağlık. Yanımızda olduğunuz sürece şehrimize kazandıramayacağımız hiç bir hizmet olamaz. Pazar günü yine burada buluşmak umuduyla.”

         “Her akşamı miting alanına çeviren Tüm Seydişehirli kardeşlerime teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine başlayan Başkan Tutal:

         “Dikilitaş Mahallemiz de en kıymetli hayat damarı olan su gibi Seydişehir’e akmış, bu meydanı tamamen doldurmuş. Her akşamı miting alanına çeviren Tüm Seydişehirli kardeşlerime, bugün Seçim Koordinasyon Merkezimizi büyük bir coşkuyla dolduran Dikilitaş Mahallemize çok teşekkür ediyorum. Beş yıllık zaman diliminde bakanlıklarımızın kaynaklarını kullanmak, büyük şehirle uyumlu çalışmak ve Seydişehir’imizin öz kaynaklarını devreye sokmak suretiyle sizlerle beraber Seydişehir’de tarih yazdık. Bir beş yıl daha tarih yazmaya hazır mıyız? Sizler hazır olduktan sonra Allah’ın izni ile sandıktan gümbür gümbür çıkacağız. Tarih yazmaya devam edeceğiz inşallah” dedi.

        Bugüne kadar yaptıklarımız bundan sonra yapacaklarımızın garantisidir diyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, ”Büyükşehir yasası çıkartıldığında ‘Bu nasıl olacak? Konya nasıl hizmet alacak?’ diyenler geçmiş beş yıla baksın. Seydişehir beş yılda 160 milyon TL yatırım aldı. AK Partili ilçe belediyesi, AK Partili büyükşehir belediyesi, hükümetimiz, milletvekillerimiz hep beraber el ele, kol kola bu kadar hizmet ürettik. Şimdi çok daha güçlüyüz. Cumhur İttifakının adayları olarak karşınızdayız. Hem AK Partili hem Milliyetçi Hareket Partili ve tüm Seydişehirli kardeşlerimizin oylarına talibiz. ”dedi.