Başkan Konurer ‘evet’ turunda

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanlığı tarafından yeni Anayasa'nın anlatıldığı broşürler, yapılan esnaf ziyaretlerinde dağıtılıyor.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin oylanacağı referandum seçiminde vatandaşlardan evet desteği isteyen Başkan Konurer, sistemle ilgili de bilgi verdi. Başkan Konurer, 16 Nisan’da Seydişehir’de iyi bir sonuç almak için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Evet, kampanyasıyla ilgili açıklama yapan Başkan Konurer, “16 Nisan'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylamasıyla ilgili evet konusunda bastırılmış olan broşürleri vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Evet, konusunda kafadaki tereddütleri giderme noktasında bilgilendirme yaptık. Halkımızın ilgilisi büyük, halkımızın 16 Nisan’da Seydişehir’de bize çok iyi bir sonuçla evet vereceğine inanıyoruz. Biz de Ak Parti İlçe Başkanlığı, kadın kolları, gençlik kolları başkanlığı ve mensupları olarak tam manasıyla sahadayız. Halkımızın ilgisine teşekkür ediyoruz. 16 Nisan akşamına kadar bu tip çalışmalarımız devam edecektir.” şeklinde konuştu.