Şehitlerimiz için yardım kampanyası

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Şubesi’nde Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve STK örgütlerinin de katıldığı toplantıda şehit Muhsin Kiremitçi’nin ailesine ev alınması, 10 Şubat’ta şehit düşen Fatih Yaşar’ın da unutulmaması gerektiği ve bu şehidimizin ailesinin de  kampanyaya dahil edileceği kararına varıldı.

 

VEFA BORCUMUZU ÖDEMİŞ OLACAĞIZ

Toplantıda konuşan Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, “Bu vatan için birlik ve beraberlik her zaman olmalıdır. Bu düşünceyle ilçe adına şehidimize kampanya düzenleyelim diye düşündük.  Bu kampanyanın büyük bir kısmını fabrika ve MÜSİAD karşılayacaktır. Bir hesap numarası oluşturarak bu taşın altına elimizi koyup bir nebze de olsa şehidimize vefa borcumuzu ödemiş olacağız. Ayrıca ilçemizde bulunan Özel Kazım Cingöz Okulunu devlet bünyesine aldık ve adı şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi oldu. Bunu da belirtmek isterim.” dedi.

Şehit ve Gaziler Dernek Başkanı Yakup Söğüt ise, “Kampanyaya önderlik eden Kaymakamlığımıza teşekkür ediyor, tüm hemşehrilerimizi bu kampanyaya katılmaya davet ediyorum.” şeklinde konuştu.