Yalçın’dan ASKF Başkanı Ay’a teşekkür

Seydişehirgücü Belediyespor Başkanı Yusuf Yalçın “Seydişehir Eti Alüminyum Spor Kulübü’nün futbol faaliyetini durdurduktan sonra uzun bir zaman futboldan uzak kalan şehrimizde Etibank SAS’ın bıraktığı yerden bayrağı teslim alarak şehrimizde kuruluşumuzdan günümüze kadar geçen 9 yıllık süreçte ‘İyi birey, iyi vatandaş ve iyi futbolcu’ yetiştirme vizyonumuz doğrultusunda; yetişen genç nesle spor bilinci ve ahlakını kazandırmak, her türlü kötü alışkanlıklardan uzak kalmalarını temin ederek, sağlıklı bir toplum oluşturmak spor vesilesi ile halkımızı sosyal yönden gelişmiş, dinamik, sağlıklı kılma misyonumuzdan hiç ödün vermedik. Bu süreç içerisinde ilçemizde yıllar itibari ile kurulan ve faaliyetlerini sürdüren 4 futbol kulübüne de örnek teşkil ettik.”dedi.

Yalçın, “Bilindiği gibi Konya U-14, U-13, U12 ve U11ligleri tek devreli ve Konya merkezli oynanmaktadır. ASKF yönetim kurulu üyelerimiz ve Başkanımız Remzi Ay Kulüp sayımızın artması ile birlikte Beyşehir Göl Sporun da desteğiyle U-12 ve U-11 liginin Seydişehir merkezli oynanması teklifimizi olumlu karşılamışlardır. Seydişehir merkezli oynanan ligleri başarılı bir şekilde tamamladık. Özellikle futbolcu aileleri çok mutlu oldular. Başkanım Remzi Ay nezdinde İl Temsilcimiz H. İbrahim Samur ve tüm ASKF yönetim kurullarına ve personeline teşekkür ederim” dedi.

Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Remzi Ay ise “Seydişehirgücü Belediyespor Başkanı Yusuf Yalçın Konya altyapısında bizlerinde içinde bulunduğu camiada yetişmiştir. Seydişehir’deki futbol adına yaptığı güzellikleri büyük bir onur ve gururla takip ediyoruz. Kulüp olarak 2013-2014 yılında ilk çalışmasını yaptığımız ve rahmetli spor adamı Mehmet Vural adına düzenlediğimiz U-12 ligine verdiği desteği göz ardı edemeyiz. Bu yılda başkanımız öncülüğünde tek devreli oynanan U-12 ve U-11 ligde Seydişehir takımları ile Beyşehir Göl Sporun katılımları ile ilk defa Seydişehir merkezli tek devreli grup maçlarını organize ettik. Böylece kulüplerimizi ulaşım problemlerini ortadan kaldırarak katılımlarını sağlamış olduk. Sonuçta Seydişehir futbolseverleri ve özellikle futbolcu ailelerinin çok memnun olduğunu ve her yıl desteklerinin devam etmesini ilettiler. Bu bizleri çok memnun etmiştir. Asıl ben futbol adına yaptıklarından dolayı Seydişehirgücü Başkanı Yusuf Yalçın teşekkür ederim” dedi.