Merkez İlkokulu bilgi yarışması düzenledi

Peygamber Efendimizin 1445. doğum yıldönümü nedeniyle Merkez İlkokulu, Halise Güney Ortaokulu Müdür Yardımcısı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni İzzet Eker’in ‘En Güzel İnsan Hz. Muhammed’in Hayatı’ adlı kitabından 4. sınıflardaki 230 öğrencisine sınav yaptı.

Merkez İlkokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Gülsüm Noyan’ın yapmış olduğu sınav neticesinde, 9 şubesi bulunan 4. sınıflarda ilk 3 e giren öğrenciler seçildi. Her sınıftan seçilen öğrencilerle Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda bilgi yarışması düzenledi.

Merkez İlkokulu Müdürü Yasin Öşekci, “İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tahir Kibar ve İzzet Eker hocamızın da katıldığı yarışma, çok güzel görüntülere sahne oldu. Yarışmada birinci olan üç öğrenciye çeyrek altın, ikinci olan üç öğrenciye MP4 ve üçüncü olan üç öğrencimize de saat hediye edildi. Okuldaki tüm öğrencilere ise lokum ve bisküvi dağıtıldı.”dedi.

Okul Müdürü Öşekci yarışma için emek harcayan Din Kültürü Öğretmenine ve hediyeler konusunda yardımcı olan velilere teşekkür etti.