Sabah SBS'de gelenek bozulmadı

Sabah Dershanesi Seydişehir Şubesi, sınav sonuçlanmasının ardından ilçe birincisini Barış İncesu olarak açıkladı. İncesu, ayrıca Seydişehir Seyfettin Dokumacı İlköğretim Okulu öğrencisi.

Sabah Dershanesi Seydişehir Şube Müdürü Yasin Eker, her yıl başarılarının artarak devam ettiğine vurgu yaparak şunları söyledi : "Dershanemizdeki bireysel başarının yanı sıra kitlesel bazda ise 103 öğrencimiz 400 puan üzerinde puan almıştır. Başarımızın altında yatan temel neden kaliteli ve dinamik öğretmen kadrosudur. Bunun en büyük göstergesi de son yirmi yıldır yapılan tüm ilköğretim sınavlarının Seydişehir birincilerinin tamamı dershanemiz öğrencisidir. Sabah Dershaneleri adına öğrencilerin başarısında emeği geçen, başta milli eğitim camiası olmak üzere tüm okul idareci ve öğretmenlerini, aileleri ile dershane öğretmenlerini tebrik ederek, başarıla-rının devamını dilerim."

Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) ilçe birincisi Barış İncesu ise başarısını, "Her gün dershane ve okul öğretmenlerimin verdiği plan çerçevesinde ders çalıştım. Etüt program-larına düzenli katıldım. Öğretmenlerimin motivasyonu ve ailemin desteğiyle bu başarıyı elde ettim" diye konuştu.