Ramazan ayı etkinlikleri başladı

Seyit Harun Camii'nde kılınan teravih namazının ardından başlayan etkinliklerde, Seydişehir protokolü belediye önüne kadar mehter takımıyla birlikte yürüdü.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdülkadir Çat belediye önünde yaptığı konuşmada, Seydişehir halkına güzel bir Ramazan geçirtmeyi amaçladıklarını söyledi.

Ramazan ayının manevi atmosferine uygun programlar düzenlemeye çalıştıklarını kaydeden Çat, ''Seydişehir'de Ramazan ayı barış, kardeşlik, paylaşım ve hoşgörü ayıdır'' dedi.

Belediye hizmet binası önünde düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Abdülkadir Çat,Emniyet Müdürü Yahya Günay, Askerlik Şube Başkanı Kamil Güngör, İlçe Müftüsü Sıtkı Beydilli, Mhp İlçe Başkanı Abdullah Söğüt, Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Özyüksel, belde belediye başkanları ve protokol üyeleri ile Seydişehir halkı katıldı.

Sunuculuğunu Fatihan'ın yaptığı Ramazan etkinlikleri Havai fişek gösterileri ile start gecede Eskişehir Mehteran takımının gösterileri izlemeye gelen vatandaşlar tarafından beğeni aldı.

MARKA ŞEHİR İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 

Göreve geldiği süreden itibaren yaptığı hizmet çalışmaları katılanlar paylaşan Belediye Başkanı Abdulkadir Çat; "Mübarek Ramazan ayının ilçemize, ülkemize ve İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum. Göreve 52 ay önce geldik. Bu süre zarfında seçim beyannamemizde verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Seydişehir daha önceleri sadece alüminyum ile anılıyordu. Ketir ağıllarında bulduğumuz termal su ile ilçemizi kaplıca şehri olarak tanıtacağız. Kuğulu Park'ta yaptığımız çalışmalarla 80 bin metrekare büyüterek Seydişehirlilerin hizmetine sunduk. Sebze pazarı Türkiye'nin en modern ve büyük pazarı olarak hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Daha yapacağımız birçok hizmet ile Seydişehir'i dünya markası bir şehir yapmak için çalışıyoruz.''dedi.

Kürsüye gelerek Seydişehir halkının Ramazan ayının hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Kaymakam Tuncay Sonel; Seydişehir'e Seyit Harun Veli diyarına yakışır bir kalabalık var. 11 ayın sultanı bolluk ve bereket ayına mevlam kavuşturdu. İnşallah bunun bilinci ile güzel bir şekilde bu ayı değerlen-diririz. Bu aydaki bereket coşku mutluluk daim olur''şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Eskişehir Mehteran Takımı'nın gösterilerin ardından program sona erdi.