Tuçe kuruyemiş açıldı

Seydişehir’de yeni işletmeler hızla açılmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Tuçe Kuruyemiş düzenlenen bir törenle Seydişehir halkının hizmetine açıldı. İşletmenin açılış programına katılan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Aypar, işletme sahiplerine bol kazanç temennisinde bulundu.

Tuçe Kuruyemiş büfe Atatürk Caddesi üzerinde hizmete açıldı. Geçtiğimiz Perşembe günü düzenlenen açılış törenine Seydişehir İlçe Müftüsü Kemal Demirel, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ünüvar, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Aypar ve çok sayıda davetli katıldı.

İşletme sahibi Abdullah Erol yaptığı konuşmada, “Yeni bir işletme açıyoruz. Müşteri velinimetimiz diyerek işletmemizi Seydişehir halkının hizmetine sunuyoruz. İşletmemizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Tuçe Kuruyemişin açılış kurdelesini Seydişehir İlçe Müftüsü Kemal Demirel, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ünüvar, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Aypar birlikte kestiler. Kurdele kesiminin ardından davetlilere ikramlarda bulunuldu.