CHP belediye başkanı adayını tanıttı

 

          Seydişehir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seydişehir İlçe Başkanlığı, Genel Merkez tarafından ilan edilen belediye başkan adayını düzenlediği toplantı ile partililere tanıttı.

          Seydişehir Belediye Düğün Salonu’ nda düzenlenen programda   konuşan CHP  İlçe Başkanı Orhan Özel “Seydişehir Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı olarak adayımızı, her türlü araştırma, yoklama ve istişareler sonucunda, partililerimizin ve şehrimize gönül veren insanların tam mutabakatı ile belirlemiş durumdayız. Bu nedenle ilçemizin sorunları ve çözüm yollarını biliyoruz. Amacımız tüm hemşerilerimizi kucaklayıp, kendilerini birinci sınıf vatandaş hissetmeleri ve Seydişehir’ de yaşamaktan gurur duymalarıdır. Düsturumuz Halka Hizmet, Hakk’a Hizmet olacaktır.” dedi.

          CHP Konya Milletvekili Abdullatif  Şener  yaptığı konuşmada   hükümeti eleştirdi; “Esnaf perişandır, esnaf sattığı ürünü tekrar rafına koymak için aldığı ürüne yüksek bir bedel ödüyor. Aradaki farkı nereden karşılayacak, sermayesinden karşılaması lazım. Sermayesi yoksa borç bulması lazım, bulamıyorsa kepenk kapatmak zorunda kalıyor. Benzer sıkıntıyı çiftçi de çekiyor, bu tarım girdileri ile çiftçinin tarlasını ekebilmesi mümkün değildir. Böylesine olumsuz bir tabloyu bu ülke daha önceki krizlerde bile yaşamamıştır. Bu krizin sebebi, hükümetin izlemiş olduğu yanlış ekonomi politikalarıdır.’’ dedi.

          Konuşmaların  ardından kürsüye gelen CHP Seydişehir Belediye adayı Mehmet Katlav hazırladığı sunumla yapmak istediklerini partililere   anlatarak onlardan destek istedi.

          Toplantıya CHP Konya Milletvekili Abdullatif  Şener, CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, il yönetim kurulu üyeleri, CHP İlçe Başkanı Orhan Özel ve partililer katıldı.