Seydişehirgücü Belediye futbolcu fabrikası

2015-2016 Konya Amatör Futbol Sezonu’nun başlamasına az bir zaman kala Seydişehirgücü Belediyespor futbolcularına talipler arttı.

Transfer döneminde çok hareketli günler geçirdiklerini söyleyen Kulüp Başkanı Yusuf Yalçın, “Özverili ve istikrarlı çalışmalarının neticesinde yetişen futbolcularımıza yoğun bir talep var” dedi.

Başkan Yusuf Yalçın “Öncelikli olarak Seydişehir Belediyespor’un taleplerinin olumlu değerlendirildiği daha sonra ise çeşitli sebeplerle ilçemiz dışına çıkan futbolcularımıza gelen teklifleri değerlendirdik. Buca, Anadolu Selçuklu Spor Akademik U-17, Seydişehir Belediye, Konya, Karaman ve Ankara’ya futbolcularımızın gitmelerine izin verilmiştir. Bu transferlerden kulüp olarak hiçbir şekilde maddi taleplerimiz olmamıştır. İlçemiz dışına çıkan futbolcularımıza kalacak yer, yemek, okul servisi ve harçlık vermeleri sağlanmıştır. Azimli ve özverili ‘İyi birey, iyi vatandaş ve iyi futbolcu yetiştirme’ vizyonumuz ile gerçekleşen çalışmalarımız sonucunda futbolcularımıza basamak olduk. 2008 yılından buyana yetiştirdiğimiz futbolcuların tamamına yakını transfer olmuştur. Çocuklarımızı saha içerisinde tutmak bizim için başarıdır. Bu onurlandırıcı olayda en büyük pay sahibinin büyük fedakârlıklar gösteren antrenörlerimiz Lütfi Acır, Ayhan Görmez ve Ali Köse hocalarıma ait olduğunu belirtmek isterim. Kendilerini tebrik ediyorum. Belediye Başkanımız Mehmet Tutal Beyin maddi manevi destekleri ile kulübümüz yol haritasında emin adımlarla ilerlemektedir. Seydişehir’in bağrında tomurcuklanarak büyüyen kulübümüze desteklerinden dolayı Başkanımız Mehmet Tutal Beye çok teşekkür ederim.”diye konuştu.