Seydişehirli dağcıların zafer tırmanışı

Büyük Zaferin 93. yıl dönümünde; Kurtuluş Savaşı mücadelesinde, kanını ve canını vererek bu vatanı emanet eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün Kurtuluş Savaşı Kahramanlarını, aziz şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anmak için, Seydişehirli Dağcılar bir etkinlik düzenledi.

29 Ağustos 2015 Cumartesi günü Küpe Dağı bin 650 metre rakımlı Avluk mevkiinde kamp kuran katılımcılar, dolunayın güzelliklerini de köz ateşinde isli çaydanlıkta yaptıkları çay ile doyasıya yaşadılar. 30 Ağustos 2015 Pazar Günü Seydişehir’den etkinliğe katılmak için gelen arkadaşlarla kamp alanında buluşan doğa ve dağ severler, zirve hazırlıklarına başladılar.

Bayraklarını da yanlarına alarak saat 07.00'de tırmanışa başlayan 8 katılımcı, saat 10'da 2.321 mt rakımlı Güllüyatak Zirvesine ulaştılar. Bu etkinlikte 7 arkadaşımız ilk defa Güllüyatak Zirvesine çıkmış olup, duygu ve düşüncelerini zirve defterine not düşüp, fotoğraf çekimi ve saygı duruşundan sonra inişe geçen ekip, saat 14.00'de kamp alanına geri döndü.