Sonel, sevgi seliyle uğurlandı

Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel 3 yıl görev yaptığı Seydişehir’den gözyaşları ve kalabalık bir konvoy eşliğinde Çavuş’a kadar uğurlandı.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan son kararname ile Bandırma Kaymakamlığı’na atanan Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel ilçeden gözyaşları ve dualarla uğurlandı.

Sabah namazını Seyyid Harun Veli Camii’nde kılarak burada cemaatle vedalaşan Sonel, Cuma namazını da Seyyid Harun Veli Camii’nde kıldı. Kaymakam Sonel, namaz sonrası önce cemaatle vedalaştı; ardından Seydişehir Kaymakamlığı önünde sevenleri ile gözyaşları ile vedalaştı, helallik istedi. Sonel, Atatürk Caddesi üzerinde sevenleri tarafından oluşturulan yüzlerce araçlık konvoyla Çavuş’a kadar uğurlandı.
 

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Kaymakamlık önündeki vedalaşma oldukça duygulu anlara sahne oldu. Kaymakamlık önünde her kesimden insan buluşurken, savcısı, hakimi, daire amirleri, bürokratları, memurları, siyasileri, sivil toplum temsilcileri, esnafı, şehit aileleri, gazi ve gazi yakınları, köylüsü, şehirlisi, yaşlısı ve genciyle Seydişehir’in tüm değerleri Kaymakam Sonel’e son görevlerini yapmak için Kaymakamlık önünde buluştu.

 

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Tüm vatandaşlarla teker teker sarılıp kucaklaşan Sonel, manevi kızı Elif ve Kaymakamlık çalışanı engelli Ramazan’ın boynuna sarılmasıyla gözyaşlarını tutamadı. Hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından vedalaşan Sonel, eşi ve 2 çocuğu ile birlikte kendi aracına binerek Hükümet Konağı önünden son çıkışını yaparken sevenleri de onu yalnız bırakmadı. Uzun bir araç konvoyu oluşturan Seydişehirliler, Çavuş Mahallesi’ne kadar kendisine konvoyla birlikte eşlik ettiler. İlçe çıkışında konvoya eşlik edenlerle de vedalaşan Sonel, gözyaşları ile Bandırma’ya uğurlandı.