Konurer seçim sonuçlarını değerlendirdi

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, 7 Haziran’da yapılan genel seçimlerin değerlendirmesini yaparak seçim sonuçlarının Türkiye'ye hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer yaptığı yazılı açıklamada; “7 Haziran’da yapılan genel seçimlerde sandığa giden Türk halkı seçimini yapmış, milli irade tercihini sandığa yansıtmıştır. Ak Parti olarak sandıktan çıkan sonuca dün nasıl saygı duyduysak bugün de aynı şekilde saygı duyuyoruz.”dedi.

Ak Parti’nin kurulduğu günden bu yana milli iradenin üstünde bir gücü kabul etmediğini ve siyasi hayatı boyunca da kabul etmeyeceğini belirten Konurer, “Türkiye 12 yıllık Ak Parti iktidarı döneminde bir zamanlar hayal bile edilemeyen birçok hizmete kavuşmuş, karanlıktan aydınlığa çıkmıştır. Bundan sonra da herkes şunu çok iyi bilmelidir ki Ak Parti millet için en doğru olanı yapmaya kararlıdır, bu kararlılığı ebediyen sürecektir. Seçim sonuçları üzerinden siyaset yaparak Türkiye’yi eski karanlık günlerine geri döndürmek isteyen şer odakları geçmiş dönemlerde nasıl başarılı olamamışlarsa bugün de asla başarılı olamayacaklardır.”diye konuştu.

Ak Parti İlçe Başkanı Konurer, “Ak Parti teşkilatları olarak millete hizmet etme yolunda çıktığımız kutlu yolda partimize olan bağlılığımız daha da güçlenerek devam edecektir. Şimdi zaman daha çok kenetlenme ve birlik olma zamanıdır. Ak Partiye gönül vermiş olan kardeşlerimizin dava anlayışı menfaat davası değil, memleket sevdası anlayışıdır. Bu anlayışla siyaset yapan Ak kadrolar bu ülkeye hizmet etmeye devam edecektir. Türkiye artık eski Türkiye değildir ve bundan sonra da olmayacaktır. Türkiye’yi eski karanlık günlerine döndürmek isteyenler amaçlarına ulaşamayacaklardır. Ak Parti gitsin de, ülke ne olursa olsun mantığıyla hareket edenler geçmişte olduğu gibi bugünde kayıp eden taraf olacaklardır. Ak Parti Seydişehir Teşkilatı olarak hiç bir zaman umutsuzluğa kapılmadan dik durarak, bir olarak ülkemizin ve milletimizin huzuru için birlik ve beraberlik anlayışıyla kenetlenerek omuz omuza vererek azimle çalışmaya ve Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu"nun yanında olmaya, ona sonuna kadar sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle 7 Haziran seçimlerinde partimize destek veren Seydişehir halkına teşekkür eder seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini cenabı Allah’tan niyaz ederim” şeklinde konuştu.