Seydişehir Belediyesi U19 Takımı şampiyon

Şampiyonluğu açık ara kazanan Seydişehir Belediyesi U19 futbol takımı sezonu hiç mağlubiyet yaşamadan 6 da 6 yaparak final yaptı.

Dört takımla kıyasıya yarışan U19 takımı rakip takımlardan 9 gol alırken, 40 golle rekorlara koşan takım sezonu 18 puanla tamamladı. Sezon boyunca hiç yenilgi yaşamayan Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü U19 takımı şampiyonluğu ile bir üst kategoride yarışacak.

2015-2016 yeni sezonda Süper Grup U19 kategorisine hazırlanan takımın U19 Antrenörü Mevlüt Bican geçtiğimiz sezonda takımın çok başarılı maçlar aldıklarını belirterek aynı perfor-mans ve heyecanla süper grupta da devam edeceklerini belirtti.

Takımın üstün başarısını tebrik eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, hiç yenilgi yaşamayan takımın boş zamanlarında sporla uğraşmalarını bu uğraşılarını düzenli antrenmanları ve takım çalışmaları ile taçlandırarak şampiyonluğu aldıklarını ifade etti. Her çocuğun, gencin mutlaka sporla uğraşmasını isteyen Başkan Mehmet Tutal, imkânları daha da genişleteceklerini belirterek sporun ve sporcunun yanında olduklarını kaydetti.