Kutlu Doğum Haftası başladı

Bu yıl "Hazreti Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı" konusu ile kutlanacak olan Kutlu Doğum Haftası açılış programı bugün gerçekleşecek. Kızılay Düğün Salonu'nda saat 20.15'de Seydişehir İlçe Müftüsü Kemal Demirel'in açılış konuşmasıyla başlayacak olan programda, Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Akpınar tarafından konferans verilecek.

14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan hafta nedeniyle Seydişehir Müftülüğü dolu dolu bir program hazırladı. 15 Nisan 2015 Çarşamba günü (bugün) saat 20.15'de Kızılay Düğün Salo-nu'nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okun-masıyla başlayacak programın açılış konuşmasını Seydişehir İlçe Müftüsü Kemal Demirel yapacak. Kur'an-ı Kerim tilaveti, sinevizyon gösterisi, İlahi korosu ile devam edecek programda Konya İl Müftüsü Prof.Dr. Ali Akpınar bir konferans verecek. Buradaki program düzenlenecek ödül töreni ile son bulacak.

14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan hafta nedeniyle açıklama yapan Seydişehir İlçe Müftüsü Kemal Demirel, "17 Nisan 2015 Cuma günü Seyit Harun Camii'nde Cuma nazmına müteakip Aşure İkramı yapılacak. Yine aynı gün akşam saat 20.15'te Ortakaraören Mahallesi Düğün Salonu'nda konferans programımız olacak. 19 Nisan 2015 Pazar günü Taraşcı Mahallesi Düğün Salonu'nda saat 11.00'de konferans ve kutlu doğum aşı progra-mımız gerçekleşecek. 20 Nisan Pazartesi günü ise bayanlara yönelik özel programı-mız Belediye Düğün Salonu'nda saat 14.00 te gerçekleşecek" dedi.

Ülkemize, gönül coğrafyamıza ve insanlığa barış, huzur ve esenlik aşılamanın yolunun birlikte yaşama hukukunu ve ahlakını yeniden yaşanır kılmaktan geçtiğini kaydeden Müftü Kemal Demirel, "Bu duygu ve düşüncelerle tüm Seydişehirli kardeşlerimizin Kutlu Doğum Haftası'nı tebrik eder, bu haftanın ilçemize, ülkemize ve İslam âlemine hayırlar getirmesini, insanlığın barış ve huzur içinde bir arada yaşamalarına vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederim." diye konuştu.