Seyyid Harun Anadolu Lisesi’nden Türkiye başarısı

Seyyid Harun Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Ümmühan Dündar, İlim ve Fazilet Vakfı tarafından ülke genelinde düzenlenen, “Türk Toplumunda Aile” konulu öykü yarışmasında Türkiye ikinciliği ödülüne lâyık görüldü.

İlim ve Fazilet Vakfı Eğitim Kurumları 4.Sefer EKŞİ Kültür ve Sanat Ödülleri kapsamında Ümmühan Dündar’a ödülü vakfın İstanbul’daki merkezinde, yazdığı öykünün de içinde yer aldığı “Tespih Taneleri” isimli öykü kitabı ile birlikte vakıf yetkilileri tarafından takdim edildi.

Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Küçük konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu tür kültürel etkinliklerde öğrencilerimizin dereceye girmesi ve ödül kazanması bizlere gurur veriyor. Bu dereceler özellikle Türkiye çapında düzenlenen yarışmalarda olunca daha çok seviniyoruz. Öğrencimizi tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Seydişehir Seyyid Harun Anadolu Lisesi Müdürü Ali Bacaklı da, "Okullarımız sadece akademik başarıları ile değil, bunun yanında kültürel başarılar ve sosyal etkinliklerle de örnek olmalıdır. Ümmühan Dündar bizim en çok okuyan ve yazan öğrencilerimizdendir. Katıldığı birçok yarışmada dereceye girmiş ve ödül kazanmıştır, ancak bu ödülün Türkiye genelinde yapılan bir yarışmada alınmış olması ayrıca anlamlı. Tebrik eder, başarılarının ömür boyu devam etmesini dilerim." dedi.