Bucaspor’dan davet geldi

Ahmet Bayram, Hakkı Emre Ülkü ve Ahmet Görmez Bucaspor’un davetlisi olarak İzmir’e Bucaspor tesislerine davet edildi.

Kulüp Başkanı Yusuf Yalçın yaptığı açıklamada “Her iki kulübün teknik heyetleri görüşmesinde kulübümüz futbolcularından Ahmet Bayram, Hakkı Emre Ülkü ve Ahmet Görmez Bucaspor’un davetlisi olarak İzmir’e Bucaspor tesislerine davet edilmiştir. Futbolcularımız 1 hafta boyunca tesislerde kampa alınmıştır. Bu davetten dolayı büyük bir memnuniyet duymaktayız.”dedi.

Yalçın, “Gerek bulunduğu konumu, gerekse tabiat güzelliği ve doğal kaynakları ile güzel ilçemizin her alanda gelişip ilerlemesine katkıda bulunmak için herkesin kendi payına düşeni hatta daha fazlasını yapması gerektiğine inanan bir insan olarak; Seydişehirgücü çatısı altında teknik heyetimiz, sporcularımız ve taraftarımızla bütün halinde, sporun doğasına uygun şekilde dürüst, çalışkan, ahlaklı ve saygılı bireyler yetiştirme gayreti içindeyiz.

Yürekten inanıyorum ki; bugünün minik ve genç sporcuları yarın ilçemize olan vefa borçlarını her alanda bizleri en iyi şekilde temsil ederek fazlasıyla ödeyeceklerdir. Bu onurlandırıcı olayda en büyük pay sahibinin büyük fedakarlıklar gösteren Teknik Kadromuz Lütfi Acır, Ali Köse, Ayhan görmez ve Tanyeli Doğan ait olduğunu belirtmek isterim. Kendilerini bu vesile ile tebrik ediyorum.

 Seydişehir’imizde futbolu tekrar canlandıran ve büyük başarılara imza atan kulübümüz yol haritasında, gerçekçi hedeflerlerine adım adım ilerlemektedir. Seydişehir’in bağrında tomurcuklanan kulübümüze gün geçtikçe Seydişehir ve Belediyemizin sahip çıkması hedeflerimize daha çabuk yaklaşmamızı sağlamaktadır. Bunun en önemli göstergesi Tekrar Akademik Lige dahil olma yolundaki girişimlerimizdir. Yetenekli ve başarılı çocuklarımıza en güzelini vermek için yoğun çaba sarf ediyoruz.”diye konuştu.