Gençlik Merkezi'ne start verildi

Seydişehir'de yeni dönemle birlikte önemli projeler de birer birer hayata geçmeye başladı. Seydişehir'e kazandırılan Gençlik Merkezi'nin zemin etüt çalışmalarına başlandı.

Alaylar 2 Mahallesi Gazi İlkokulu karşısına yapılacak olan Seydişehir Gençlik Merkezi binası için zemin etüdü ve sondaj çalışmaları başladı. Zemin etüt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal, göreve geldikleri günden itibaren projeler üreterek hayata geçirdiklerini kaydetti.

Konya Milletvekili Harun Tüfekçi ile birlikte Ankara'da yaptıkları girişimler sonucu Seydişehir'e Gençlik Merkezini kazandırdıklarını ifade eden Başkan Tutal, "Sayın Milletvekilimiz Harun Tüfekçi ile birlikte Ankara'da yaptığımız girişimler sonucu inşallah Seydişehir'e Gençlik Merkezi'ni kazandırdık; arsa tahsisini yaptık. 7 bin metrekarelik bir arsa. Gençlik Merkezi yanında tenis kortlarıyla beraber önümüzdeki yıllarda, yüzme havuzu yapabileceğimiz şekilde geniş bir arsa tahsisini yapmış bulunmaktayız. İnşallah en kısa zamanda inşaatına da başlanacak" dedi.

Alanda yapılacak zemin etüdü çalışmalarının ardından projenin hayata geçirilmesi için ihale süreci başlatılacak. Bakanlığın tüm ilçelerde yaptığı tip proje, ihale hazırlıklarının tamamlanmasının ardından Seydişehir'de hayata geçirilecek.