Devlet sahip çıktı

İki hafta önce ilçe merkezinde meydana gelen trafik kazasında, anne Ayşe Özdemir, eşini ve karnındaki bebeğini kaybetmişti. Ayrıca araçta bulunan üç çocuğu ile beraber kendisi de yaralanmıştı.

Olayı öğrenen Kaymakam Tuncay Sonel, aileye taziye ve geçmiş olsunda bulunmuş, ziyaret esnasında sırasında ise kazadan yaralı kurtulan ve babaları vefat eden, Fatma Nur, Gizem ve İsmail kardeşler Kaymakam Sonel'i karşılarında görünce kendisinden istekte bulunmuşlardı.

Her fırsatta yetim ve öksüzlerimizin yanında olan, devletin şefkati ve babacanlığı ile onlara yaklaşarak tüm ihtiyaçlarını karşılayan ve hiçbir fedakarlığı esirgemeyen Kaymakam Sonel, kardeşlerin bu isteğini yerine getirerek akşam aileyi ziyaret ederek çocukların isteği olan bir dizüstü bilgisayar ve iki tableti kardeşlere hediye ederek onları mutlu etti.

Seydişehir İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel, "Kazayı öğrendiğimizde gerçekten çok üzüldüm. Allah sizlere büyük sabırlar versin. Devletimizin şefkatini ve sıcaklığını yetim ve öksüzlerimize her daim göstermeye çalışıyoruz. Çocuklarımızın eğitimi başta olmak üzere ihtiyacı olan her şey devletimizin imkanları hayırseverlerimizin de desteği ile karşılanacaktır." diyerek zorda kalan aileye sahip çıktı.