Hayali projeler üretmiyoruz

Seçim çalışmalarına yoğun olarak devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir Belediye Başkan Adayı Muzaffer Özdemir, belde ve köyleri ziyaret etmeye devam ediyor.

Esnafları tek tek gezerek sorunlarını ve taleplerini dinleyen CHP Adayı Muzaffer Özdemir, son olarak Boyalı Köyü'nü ziyaret etti. Yaşlı, engelli, hasta, bakıma muhtaç insanların sosyal hizmet ve sosyal yardımlarla kimsesiz bırakılmadığı bir Seydişehir için çalışmak istediğini belirten Özdemir, "Kısacası varlık içinde, birlik içinde, özgür biçimde, birlikte güçlü olmanın hazzını yaşayabilmek için sizlerden yetki istiyorum" dedi.

Özdemir, "Biz hayali ve uçuk projeler üretmiyoruz. Projelerimizin hepsi, ayakları yere basan gerçekçi projelerdir. İşsizlik konusunda, öncelikle gençlerimize bir altın bilezik kazandırmak istiyoruz, onları bir meslek sahibi yapacağız. 'Ne iş olsa yaparım' diyen bir genç, bir yerde en fazla bir ay çalışıyor. Çünkü kalifiye değil ve her an vazgeçilebilir bir eleman durumunda. Biz, Seydişehir'in nitelikli eleman ihtiyaçlarını tespit edip, buna göre sertifikalı eğitim programları düzenleyeceğiz. Bu programları tamamlayan gençlerimizin ise uzman oldukları alanlara göre iş sahibi olmalarını sağlayacağız."