Farklı galibiyet ve farklı mağlubiyet

        Konya Amatör Küme de mücadele eden Seydişehir Belediyespor, Selçukspor’u farklı skorla mağlup ederken, Seydişehir Gücü de Beyşehir Belediyespor’a farklı skorla mağlup oldu.

Seydişehir Belediyespor 3-0 Selçukspor
Beyşehir Belediyespor 4-0 Seydişehir Gücü

        Konya Amatör Küme Süper Grupta mücadele eden Seydişehir Belediyespor Kapalı Spor Salonu yanındaki çim sahada ağırladığı Selçukspor’u 3-0 mağlup etti. Karşılaşmada goller Eray(2) ve Yusuf’dan geldi.

        Seydişehir Belediyespor 6.hafta sonunda hanesine yazdırdığı 3 puanla, puanını 10’a yükseltti ve puan cetvelinde 6’ıncı sıraya yükseldi. Temsilcimiz 7.hafta da Konya da Meram Kara Kartallarspor’a konuk olacak.

        Süper Grupta diğer sonuçlar ise şöyle;

        Çumra Belediyespor 8-0 Akören Kültürspor, Gölyazı Belediyespor 5-0 Kulu Belediyespor, Karapınar Belediyespor 1-0 S.Kadınhanı Belediyespor, Ilgın Belediyespor 2-1 Meram Kara Kartallar, Cihanbeyli Belediyespor 1-0 Öntur Havzan Spor,

        Diğer temsilcimiz Seydişehir Gücü’nde ise işler iyi gitmiyor.

        Konya 1.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele veren temsilcimiz Seydişehir Gücü bu haftayı da mağlubiyetle kapattı.

        Beyşehir 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadyumu’nda Beyşehir Belediyespor’a konuk olan Seydişehir Gücü 4-0 mağlup oldu.

        İlk devreyi 1-0 önde kapatan mavi-beyazlılar, ikinci yarıda peş peşe attığı gollerle farkı 4’e çıkardı. Karşılaşma Beyşehir lehine 4-0 sonuçlanırken, goller Alper (3) ve Oğuzhan’dan geldi. Müsabakada her iki taraf da kazanılan birer penaltıyı gol olarak değerlendiremedi.

        Seydişehir Gücü 6. haftası oynanan ligde üst üste 3. mağlubiyetini alarak 4 puanla, 9’uncu sıraya geriledi. Temsilcimiz 7.hafta da sahasında Ülkümspor Gençlik’i ağırlayacak.

        Konya 1.Amatör Küme B Grubu’nda haftanın diğer müsabakalarında alınan sonuçlar şöyle:

Huğluspor 3-Yeni Doğanhisar 2, Anadolu Kartalspor 4-Yunakspor 1, Ülkümspor Gençlik 6-Taşkentspor 0, Monivaspor 1-Bozkır G.Birliği 1