Esnaf Kefalet’te Durmuş Onar dönemi

Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimleri hafta sonu yapılırken, başkanlığa Durmuş Onar getirildi.

Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen seçime yoğun bir katılım oldu. Divan Başkanlığı’nı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Konya Bölge Başkanı Mehmet Baybayan’ın yaptığı kongrede adaylardan Ali Osman Öz’ün çekilmesi üzerine Durmuş Onar ve yönetimi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yönetimine getirildi.

23 yıl boyunca görev yapan eski başkan Muzaffer Çatal helallik isteyerek, “Sizlere en iyi hizmeti vermeye gayret gösterdik. Kooperatifimiz çok önemli hizmetler vermektedir. Kooperatifimizin kullandırdığı krediler, en düşük faizli ve en uzun vadelidir. Esnaflarımız kooperatiften kullandırdığımız kredilerle nefes alarak rahat bir ticaret yapmışlardır. 23 yıldır siz değerli esnaflarımızla beraber kooperatifimizi götürmeye çalıştım. Eğer bilmeyerek sizleri kırdıysam hakkınızı helal edin. Benden yana da helal olsun” şeklinde konuştu.