Erdoğan’a bir destekte Seydişehir’den

Seydişehir’de 10 Ağustos’ta yapılacak seçimde Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a bağış desteğinde bulunuldu.

AK Parti Seydişehir İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen bağış kampanyasına destek vermek amacıyla teşkilat mensupları ve belediye meclis üyeleri banka şubesi önünde toplandı.

AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, seçimlerde partilerinin adayının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade ederek, “Herkes gönlünden ne geçerse o miktara katkı sağlamak için geldi. Bildiğiniz gibi seçimlerde partilere hazine yardımı yapılmakta. Fakat bu Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde siyasi partiler direk seçimlere girmediği için herhangi bir hazine yardımı yapılması söz konusu değil. Bu nedenle Cumhurbaşkanı adayları kendi adlarına hesaplar açtılar. Bankalarda bu hesaplara vatandaşlar tarafından 9 bin 28 lirayı geçmemek üzere herkes dilediği miktarda para bağışında bulunarak kampanyaya katkıda bulunabilir. Bu amaçla bugün Seydişehir’de kampanyayı başlatmış bulunuyoruz. 15 Ağustos’a kadar bu kampanya devam edecek. Ben herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Belediye Meclis Üyeleri, teşkilat mensupları ve vatandaşlar banka gişeleri önünde sıraya girdi ve Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan’a bağış desteğinde bulundu.