Erbakan vefatının 9. yılında Seydişehir'de anıldı

       Seydişehir’de eski başbakanlardan Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan’a vefatının 9. yılı dolayısıyla anma programı düzenlendi.

       Saadet Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen  program Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleşti. Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim tilavetinden sonra okunan hatmi şeriflerin duası yapıldı.

       Saadet Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Hayri Yılmaz "O ümmet için bir duruştu, bir bakış açısıydı ve bir okuldu. O bütün ümmete müslümanca düşünmeyi, müslümanca yaşama şartlarını öğretti. Doğru istikamet ve doğru duruş kazandırdı. Erbakan hoca, hala değeri anlaşılmamış bir liderdir. Bize Erbakan hocayı anlatanlar değil, anlayanlar lazım." dedi.

       Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın hayatının anlatıldığı sinevizyon gösterinden sonra kürsüye gelen Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman konuşma yaptı.

       Milletvekili Abdulkadir Karaduman yaptığı konuşmada, Erbakan'ın iktidara gelmek ve bir takım siyasi menfaatler için asla taviz vermediğini belirterek, "Erbakan hocamız sadece Türkiye'de değil bütün dünya insanlığının kurtuluşu için bir takım misyonları önümüze koymuştur." dedi.

       Programa Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Saadet Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Hayri Yılmaz,  AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, CHP İlçe Başkanı Orhan Özel, MHP ilçe Başkanı Eyyup Gül, Saadet Partisi Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Uzun ve partililer katıldı.