Dokumacı Koleji'nden bahar şenliği

Okul bahçesinde düzenlenen şenliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, çocuklar için oyun parkları hazırlandı. Hacivat Karagöz gösterisi ve illizyonistler çocukları, velileri ve Seydişehirlileri eğlendirirken, resim ve boyama yarışmasında dereceye giren öğren-cilere hediyeler verildi.

Öğrencilerin hazırladığı matematik, fen, resim ve ebru stantları misafirlerin ilgisini çekti. 7 ve 8. sınıflardan oluşan mehter takımı Seydişehir'de tur attı. Seydişehirlilerin ilgi gösterdiği mehter takımı 2 saatlik şehir turundan sonra okul bahçesinde de konser verdi. Okul velilerinin açtığı hayır kermesi de şenliğe ayrı bir renk kattı.

Öğrenciler ve veliler arasında ip çekme, yumurta taşıma, çuval yarışı ve penaltı atma yarışları düzenlendi. Okul bahçesindeki tüm bilim ve eğlence stantlarını gezen Belediye Başkanı Abdulkadir Çat ebru resmi yaparak bu konudaki maharetini sergiledi. Başkanın yaptığı ebru resmi kuruduktan sonra çerçeve yapılarak başkana hediye edildi.

Özel Seyfettin Dokumacı İlköğretim Okulu Müdürü Tacettin Akgül her yıl yapılan bahar şenliğine katılanlara teşekkür etti.