CHP’den Gelecek Partisi’ne ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Seydişehir’de yeni örgütlenen Gelecek Partisi yönetimini ziyaret etti.

Seydişehir’de yeni örgütlenen Gelecek Partisi İlçe Başkanlığı’na atanan emekli öğretmen Hayati Topaç’ı CHP İlçe Başkanı Orhan Özel yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret etti. Ziyarette Gelecek Partisi yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bölge koordinatörü Mustafa Öncü de bulundu.

CHP İlçe Başkanı Orhan Özel, “Partiniz, ülkemize ve ilçemize hayırlı olsun; yönetiminize de başarılar diliyorum. Partiler demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Ülkemizin değişik görüşlere ve renklere ihtiyacı var. Önemli olan Türk Cumhuriyeti ve kurucu önderi Mustafa Kemal Atatürk’ün temel ilkeleri çerçevesinde; ülkenin bölünmez bütünlüğü, milli ve manevi değerleri çerçevesinde millet yararına uygun hareket eden her parti ve kesimle beraber oluruz” dedi.

Başkan Hayati Topaç ve Koordinatör Mustafa Öncü de, “Ülkemizin ve ilçemizin menfaati için her zaman beraber olmaya hazırız” diyerek iki taraf da görüşmelerin ve iş birliğinin devamına karar verdiler.