Çat'a Engelli Derneği'nden ödül

Gönül Gözü Derneği tarafından nüfusu 50 binin üzerinde olan Belediyelerin engelliler için sunduğu hizmetlerle sosyal sorumluluk projelerinin baz alındığı ödüle Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat layık görüldü.

Bera Otel'de düzenlenen ödül töreninde Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat’ın adına verilen ödülü Seydişehir Belediyesi AB Proje Koordinatörü Filiz Şahin, Konya Valisi Muammer Erol'un elinden aldı.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat Gönül Gözü Derneği Başkanı Derviş Ahmet Şahin’e teşekkür ederek;"Engelli bireylere yapılacak hizmetler konusunda sosyal so-rumluluğun, duyarlılığın önemine dikkat çekti. Çat, “Toplumun tüm kesimlerine karşı önemli görev ve sorumluluk-larımız olduğunu düşünüyor; hepimizin aslında engelli adayı olduğumuzu unutul-mamasını istiyoruz. Engelli kardeşlerimizin engellerinin kaldırılmasına vesile olabilmek, onların yüzlerinde ufacık bir tebessüm yaratabilmek ve mutlu anlarına şahit olabilmek her zaman önceliklerimiz arasında olmuştur. Bizim görevimiz engelli vatandaşlarımızın yaşam standartlarını engelsiz vatandaşların standartlarına yükseltmek ve kaliteli yaşam koşullarına hazırlamaktır” dedi.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat 2009 yılından beri engelliler için yaptığı çalışmalar hakkında da bilgi verdi.