Bayramınız mübarek olsun

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

 Başkan Tutal, mesajında: "İçerisinde, seksen yıllık bir ömürden daha hayırlı olan Kadir Gecesinin de bulunduğu,rahmet, mağfiret ve cehennemden kurtuluş ayı Ramazan'ı  Şerif'i  hep birlikte idrak ettik.

Bir taraftan  Gazze'de yaşanan insanlık dramı nedeniyle  içimiz yanarak güzel amel, ibadetlerle  ihya ettiğimiz, Kur'an  ve Oruç ayını geride bırakmanın hüznünü yaşarken, diğer taraftan ruh ve gönüllerde manevi coşkuyu ve heyecanı canlandıran  Ramazan Bayramı’na buruk da olsa ulaşmanın, Allah’a (c.c) karşı kulluk görevlerini yerine getirmiş olmanın sevincini yaşıyoruz.

Bayramlar, Rabbimizin  azameti karşısında  biz kullarını yüce duygulara taşıyan, dini şuur ve duygularımızı kuvvetlendiren, birlik, beraberlik, dayanışma, yardımlaşma bağlarını güçlendiren, kardeşlik ve dostluğun zirveye ulaştığı müstesna günlerdir

Manevi  iklimin doruğa çıktığı bu mübarek günleri zulüm altında olan Müslüman kardeşlerimize ve ihtiyaç sahibi olan  halkımıza  yardım elini uzatmak için fırsat olarak görüyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Seydişehirli hemşerilerim olmak üzere, İslam Âleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Kan gölüne dönen İslâm Coğrafyasında   zulüm ve katliamlara maruz kalan ümmetin birliği için  hep birlikte  dua  edelim” dedi.