Başkan'dan şampiyon'a tebrik

 Seydişehir Gençlik Hizmetleri  İlçe Spor Müdürü ve Judo Antrenörü  Soner Balcı ve   Yardımcı Antrenör  Celalettin Doğan, ortaokullar arası Türkiye Judo Şampiyonası  İkincisi olan  Ahmet Günal ile birlikte Belediye Başkanı  Mehmet  Tutal'ı makamında ziyaret etti.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal  şampiyon sporcu ile yakından ilgilendi ve  çeyrek altınla ödüllendirerek; "Gencimizi judo sporunda göstermiş olduğu  bu  önemli başarısından dolayı tebrik ediyor;Başarılarının devamını  diliyorum. Sporcumuzla gurur duyuyor; Bundan sonra da  çok  daha  büyük başarılara imza atacağına inanıyorum" dedi.

Seydişehir Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü ve Judo Antrenörü Soner Balcı öğrencisinin 2 yıl gibi kısa zamanda bu  başarıya ulaştığını belirtti.

İhsan Tekin Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi ve  aynı zamanda Konya İl Birincisi  olan Yıldızlar Türkiye Judo  Şampiyonası ikincisi Ahmet Günal ise; "Finalde çok az bir puanla kaybettiğim için üzgünüm.Bundan sonraki hedefim  Türkiye şampiyonluğu" dedi.