Babaoğlu’ndan Seydişehir ziyareti

Her fırsatta ilçeleri ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya gelen Konya Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Seydişehir’e bağlı Ortakaraören, Gevrekli ve Çavuş mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

İlk olarak Ortakaraören Mahallesi Hanönü mevkiinde daha sonra Gevrekli Mahallesi ve Çavuş Mahallesi meydanında kendisine eşlik eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve partililerle ile birlikte kahvehanede vatandaşlarla sohbet ederek sorunları dinledi ve çözüm yollarını aradı.

Amaçlarının Seydişehir’e hizmet olduğunu ifade eden Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, seçimlerden seçimlere yanlarına giden bir teşkilat olarak değil, Ak parti ailesi olarak her zaman vatandaşların yanında olduğunu kaydetti.

 

İYİ BİR PROGRAM YAPTIK

Ak Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu’nun Seydişehir’e zaman zaman gelerek kendileri ile birlikte köy ve kasabaları beraber taradıklarını, sorunları, problemleri yerinde dinlediklerini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Belediye olarak ben ve ekibim sürekli sizlerle beraber sıkıntı olduğu zaman buradayız. İyi bir program yaptık. Biz 2018 sonuna kadar bu yaz yapacaklarımızı Fen İşleri birimimiz yapıyor. Gelecek yıl kalanlar, bir ondan sonraki yılda kalanlar olmak üzere, Allah’ın izni ile 2018 yazınını sonunda gerek şehir merkezi, gerekse kasabalarımız, gerekse köylerden dönüşen yeni mahallerimizde hiç bir eksik kalmamak suretiyle sıra sıra uygun bir şekilde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bu yaz çalışmalarımız burada sonuçlandı. Eksikler var ise kış öncesi rötuşları yapacağız. 2018 sonunda çalışmalarımızı tamamlamış olacağız.”dedi.

 

ALLAH BİZİ KORUDU

Memleketin işgal edilemeyeceğini, parçalanmayacağını, yeniden bir mücadele ruhuyla direnerek hainlere fırsat verilmediğini ifade eden Babaoğlu, “Allah korusun  böyle bir durumda, memleket parçalanmış ve iç savaşa sürüklenmiş, yüzyıl geriye gitmiş olsaydı Türkiye bütün kazanımlarımızı kaybettiğimiz gibi, bütün çocuklarımızın geleceğinin alt üst olduğu bir Türkiye’de yaşardık. Allah bizi korudu.”dedi.

 

GÜÇLÜ BİR LİDERİMİZ VAR

“Bulunduğumuz coğrafyada mazlumlara kucak açan iyi ki Recep Tayyip Erdoğan gibi bir Cumhurbaşkanımız var” diyerek konuşmasına devam eden Babaoğlu “Güçlü bir liderimiz var; mazlumların duasını alan. Darbe girişimine, Fetö örgütünün bütün baltalamalarına rağmen Allah’a şükürler olsun dolar yerinde sayıyor; yatırımlar aynen devam ediyor. Bu bizim ne kadar güçlü bir liderlikle yönetildiğimizi gösteriyor. Sizlere geldiğimizde düşüncelerinizi, talep ve önerilerinizi alıyoruz. Bir kısmını burada, bir kısmını Konya’da bir kısmını da Ankara’da çözüyoruz.”şeklinde konuştu.

 

BİZ GÜCÜMÜZÜ SİZDEN ALIYORUZ

Televizyon ve gazetelerde mağdur edebiyatı yapıldığını kaydeden Milletvekili Babaoğlu, “Şu kadar kişi açığa alınmış, şu kadar kişi tutuklanmış bunlar hepimizi bu memleketimizi elimizden almaya çalışan insanlar asla acımak yok. Asla bu mağdur edebiyatına inanmak yok. Geleceğimiz çocuklarımızın geleceğini almaya çalıştılar. Onların öğretmenleri bizlerin çocuklarının aklını çeliyordu. Hiç bir FETÖ örgütüne müsamaha yok. 15 Temmuz ruhu gibi bu mücadeleyi vereceğiz. Aynı zaman da PKK, PYD bunlarla da aynı mücadeleye devam edeceğiz. Biz DEAŞ, PKK, PYD ve Fetö Terör örgütleri olarak üç terör örgütüyle aynı anda savaşan mücadele veren bir devletiz. Dünya’da hiç bir devlet bu kadar dayanamaz bilin. Biz gücümüzü sizden alıyoruz. 15 Temmuz’u ve bu ruhu biz yeni bir istiklal mücadelesi olarak verdik ve ruhu devam ettireceğiz. Biz bu coğrafya’nın en güçlü ülkesi olarak gelecek nesillerimize, yine mazlumlara kucak açan, Türkiye olmaya devam edeceğiz.”dedi.

Konya Milletvekili Babaoğlu, Belediye Başkanı Tutal ve İlçe Başkanı Konurer daha sonra Ortakaraören, Gevrekli ve Çavuş mahallesinde biraraya geldiği vatandaşların sorunlarını dinledi Milletvekili Babaoğlu bazı konularda bölge müdürlerini arayarak sorunları yerinde çözerken, bazı konularda talimatlar verdi.