Ak Parti meclis üyelerini tanıttı

Düzenlenen tanıtım toplantısına Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Seydişehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Tutal, belediye meclis üyeleri ve parti teşkilatı katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Başkan Kemalettin Atalay, "Teşkilat olarak en iyi kadroyla, mazisi temiz bir belediye başkan adayı ve belediye meclis üyelerimizle halkımızın karşısını çıkıyoruz. Bu kadromuzla Seydişehir'i yönetmeye hazırız ve talibiz" dedi.

"Seydişehir'e hizmet üretmek için aday olduk" diyen Belediye Başkan Adayı Tutal ise "Partimizin tüm kademeleriyle bir aile ortamı oluşturduk. Bu aile ortamında bir beraberlik içersinde var gücümüzle çalışıyoruz; inşallah 30 Mart'ta emeğimizin karşılığını alacağız. Bugünkü tanıtım toplantımızla seçim startını vermiş bulunuyoruz, bizler çok iyi, düzenli, sağlam ve azimli çalışırsak ilçemizin mega projelerle kalkınmasını sağlayacağız. Halis niyetle yola çıktık, bu niyetle de partimize yakışır şekilde çalışıp 30 Mart akşamı ilçemizi güllerle donatacağız inşallah" diyerek sözlerini tamamladı.

Program belediye meclis üyelerinin tek tek kendilerini tanıtmasıyla ve basına verilen toplu fotoğrafla sona erdi.