Ak Parti Danışma Meclis Toplantısı yapıldı

Ak Parti Seydişehir Teşkilatı’nın 40. Dönem İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

Ak Parti Seydişehir İlçe Teşkilatı'nın 40. Dönem İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Belediye Düğün Salonu’nda yapıldı.

Divan heyetinin oluşturulmasıyla başlayan İlçe Danışma Meclis Toplantısı’nın açılış konuşmasını yapan Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, 5 yıllık başkanlığı döneminde gerçekleştirdikleri çalışmaları ele aldı. Başkan Atalay, birlik ve beraberlik içerisinde daha birçok başarıya imza atacaklarını dile getirirken, Kalkınma Bakanlığı Müsteşarlığı’ndan Başbakanlık Müsteşarlığı görevine atanan Kemal Madenoğlu’nu da tebrik etti.

Daha sonra kürsüye gelen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, göreve geldikleri tarihten itibaren gerçekleştirdikleri çalışmaları anlattı. Başkan Tutal, ilçenin çehresini değiştirecek projeler üzerinde çalıştıklarını kaydederek,  Seydişehir’i güzel günlerin beklediğini ifade etti.

Ak Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekci ise Türkiye üzerinde oynanan oyunlara dikkat çekti. Kobani'nin bahane edilerek ülkenin karıştırılmak istendiğini kaydederek, “Koalisyon güçleri İŞİD terör örgütü için birleşirken PKK terör örgütüne seyirci kaldı. Bizim için PKK’da, İŞİD’de terör örgütüdür. ”dedi.

Toplantıya Konya Milletvekili Harun Tüfekci, Konya İl Başkan Yardımcısı Mustafa Varol, Seydişehir Koordinatörü Seyit Ahmet Biçer, İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, parti yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.