Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Uyuşturucu sanıklarına hapis cezası

GÜNDEM 08.10.2021 - 14:54, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Uyuşturucu sanıklarına hapis cezası

Seydişehir'de uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle yargılanan 2 sanığa 15'er yıl hapis cezası verildi.
Seydişehir Ağır Ceza Mahkemesinde görülen karar duruşmasında, tutuksuz sanıklar H.T. ve B.C. ile avukatları katıldı. Sanıklar İ.S. ile E.Ö. ise tutuklu bulundukları cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığı ile duruşmaya katıldı.   Sanıklar, İ.S. ile E.Ö. savunmalarında, uyuşturucu kullanıcısı olduklarını, satış ve ticaretini yapmadıklarını savunarak, tahliyelerini istedi.   Mahkeme heyeti sanıklar İ.S ve E.Ö'ye "iştirak halinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama" suçundan 15'er yıl hapis ve 30 bin lira para cezası vererek, tutukluluğunun devamına hükmetti.   Heyet, tutuksuz yargılanan B.C. ile H.T'ye ise "uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanma" suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası verdi.   Öte yandan Adliye bahçesinde bekleyen sanık yakınları verilen hapis cezalarını duyunca fenalaştı. Fenalaşan bir kişi ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Seydişehir'de uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle yargılanan 2 sanığa 15'er yıl hapis cezası verildi.

Seydişehir Ağır Ceza Mahkemesinde görülen karar duruşmasında, tutuksuz sanıklar H.T. ve B.C. ile avukatları katıldı. Sanıklar İ.S. ile E.Ö. ise tutuklu bulundukları cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığı ile duruşmaya katıldı.

 

Sanıklar, İ.S. ile E.Ö. savunmalarında, uyuşturucu kullanıcısı olduklarını, satış ve ticaretini yapmadıklarını savunarak, tahliyelerini istedi.

 

Mahkeme heyeti sanıklar İ.S ve E.Ö'ye "iştirak halinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama" suçundan 15'er yıl hapis ve 30 bin lira para cezası vererek, tutukluluğunun devamına hükmetti.

 

Heyet, tutuksuz yargılanan B.C. ile H.T'ye ise "uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanma" suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası verdi.

 

Öte yandan Adliye bahçesinde bekleyen sanık yakınları verilen hapis cezalarını duyunca fenalaştı. Fenalaşan bir kişi ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.