Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Tüfekle yaşamına son verdi

GÜNDEM 18.10.2021 - 20:51, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Tüfekle yaşamına son verdi

Seydişehir ilçesinde bir kişi av tüfeği ile intihar ederek yaşamını yitirdi.
Seydişehir, akşam saatlerinde meydana gelen intihar olayıyla sarsıldı.   Alınan bilgiye intihar olayı akşam saatlerinde Hacı Seyit Ali Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde meydana geldi. Alper Nevzat Kızıltan (37) isimli vatandaş evinde ölü olarak bulundu.   Yapılan ilk incelemelerde Alper Nevzat Kızıltan’ın av tüfeğini boğazına tutarak intihar ettiği belirlenirken, olayın intihar mı yoksa cinayetmi olduğu ilerleyen saatlerde belirlenecek.   Bir firmada pazarlamacı olarak çalıştığı öğrenilen Kızıltan’ın yazılı bir not bıraktığı öğrenilirken, polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
Seydişehir ilçesinde bir kişi av tüfeği ile intihar ederek yaşamını yitirdi.

Seydişehir, akşam saatlerinde meydana gelen intihar olayıyla sarsıldı.

 

Alınan bilgiye intihar olayı akşam saatlerinde Hacı Seyit Ali Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde meydana geldi. Alper Nevzat Kızıltan (37) isimli vatandaş evinde ölü olarak bulundu.

 

Yapılan ilk incelemelerde Alper Nevzat Kızıltan’ın av tüfeğini boğazına tutarak intihar ettiği belirlenirken, olayın intihar mı yoksa cinayetmi olduğu ilerleyen saatlerde belirlenecek.

 

Bir firmada pazarlamacı olarak çalıştığı öğrenilen Kızıltan’ın yazılı bir not bıraktığı öğrenilirken, polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.