Trafik kazaları: 3 yaralı

GÜNDEM 15.06.2021 - 09:21, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Trafik kazaları: 3 yaralı

Seydişehir’de dün akşam meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralındı.
İlk kazada, motosiklet ile minibüsün çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.   Ramazan K. (22) idaresindeki plakasız motosiklet ile Mevlüt K'nin (34) kullandığı 06 YA 9345 plakalı minibüs, Bozkır yolu Kesecik kavşağında çarpıştı.   Kazada motosiklet sürücüsü ile motosiklette yolcu olarak bulunan Halil A. yaralandı. Yaralılar ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.   İkinci kaza ise şehir merkezinde meydana geldi.   Alınan bilgiye göre Seyyid Harun Bulvarı Tapu Müdürlüğü önündeki kavşakta iki otomobilin çarpışması sonucu bir kişi yaralandı. Yaralılar Seydişehir Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılırken, kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı.
Seydişehir’de dün akşam meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralındı.

İlk kazada, motosiklet ile minibüsün çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.

 

Ramazan K. (22) idaresindeki plakasız motosiklet ile Mevlüt K'nin (34) kullandığı 06 YA 9345 plakalı minibüs, Bozkır yolu Kesecik kavşağında çarpıştı.

 

Kazada motosiklet sürücüsü ile motosiklette yolcu olarak bulunan Halil A. yaralandı. Yaralılar ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

İkinci kaza ise şehir merkezinde meydana geldi.

 

Alınan bilgiye göre Seyyid Harun Bulvarı Tapu Müdürlüğü önündeki kavşakta iki otomobilin çarpışması sonucu bir kişi yaralandı. Yaralılar Seydişehir Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılırken, kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.