Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sırası gelen aşısını olsun

SAĞLIK 21.05.2021 - 11:30, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Sırası gelen aşısını olsun

Seydişehir İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Özer, aşı sırası gelen vatandaşları randevularını alarak zaman kaybetmeden aşı olmaya davet etti.
Seydişehir’de Covid-19 aşılama çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Seydişehir İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Özer, aşı sırası gelen vatandaşları randevularını alarak hiç zaman kaybetmeden aşı olmaya davet etti.   Salgının seyrinin değişmesi adına en önemli hususların başında aşılama faaliyetlerinin geldiğini vurgulayan Dr. Özer, “Bilindiği üzere ülkemizde büyük bir mücadele ile Covid-19 aşı programı yürütülmektedir. İlçemizde aile sağlığı merkezlerimizde ve hastanemizde aşılama uygulamalarımız devam etmektedir. Hastanemizde aşı polikliniklerimiz hafta içi ve hafta sonu dâhil olmak üzere 08.00-24.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Aşı olacak vatandaşlarımız Alo 182, MHRS ve e-nabız üzerinden istedikleri gün ve saatte aşı randevularını oluşturabilmektedir” dedi.   Salgını bitirmenin tek yolunun tedbirlere uymak ve kuralları yerine getirmekten geçtiğini söyleyen Dr. Özer, “Salgını yenebilmek için etkili bir aşılama oranına ulaşmak zorundayız. Sırası gelen vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
Seydişehir İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Özer, aşı sırası gelen vatandaşları randevularını alarak zaman kaybetmeden aşı olmaya davet etti.

Seydişehir’de Covid-19 aşılama çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Seydişehir İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Özer, aşı sırası gelen vatandaşları randevularını alarak hiç zaman kaybetmeden aşı olmaya davet etti.

 

Salgının seyrinin değişmesi adına en önemli hususların başında aşılama faaliyetlerinin geldiğini vurgulayan Dr. Özer, “Bilindiği üzere ülkemizde büyük bir mücadele ile Covid-19 aşı programı yürütülmektedir. İlçemizde aile sağlığı merkezlerimizde ve hastanemizde aşılama uygulamalarımız devam etmektedir. Hastanemizde aşı polikliniklerimiz hafta içi ve hafta sonu dâhil olmak üzere 08.00-24.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Aşı olacak vatandaşlarımız Alo 182, MHRS ve e-nabız üzerinden istedikleri gün ve saatte aşı randevularını oluşturabilmektedir” dedi.

 

Salgını bitirmenin tek yolunun tedbirlere uymak ve kuralları yerine getirmekten geçtiğini söyleyen Dr. Özer, “Salgını yenebilmek için etkili bir aşılama oranına ulaşmak zorundayız. Sırası gelen vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.