Seydişehir-Konya yolunda feci kaza

GÜNDEM 07.07.2021 - 19:13, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Seydişehir-Konya yolunda feci kaza

Seydişehir-Konya Karayolu’nda meydana gelen trafik kazasında Musa Keser'in kullandığı araçtaki Abdullah Bircan (28), Muhteşem Akalın (41) ve Menekşe Keser (51) olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan sürücü Keser de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Seydişehir-Konya Karayolu’nda meydana gelen trafik kazasında 2 otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi öldü.   Seydişehir-Konya Karayolu kana bulandı. Alınan bilgiye göre kaza Seydişehir-Konya Karayolu 40. kilometrede Bulumya mevkiinde iki aracın çarpışmasıyla meydana geldi.   ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU Trafik kazasında, Musa Keser'in kullandığı araçtaki Abdullah Bircan (28), Muhteşem Akalın (41) ve Menekşe Keser (51) olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan sürücü Keser de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Feci kazada otomobilde dakikalarca çalan telefonu ise kimse açamadı Musa Keser (60) idaresindeki 58 AD 740 plakalı otomobil, Konya-Seydişehir karayolunun 40. kilometresinde, sollamaya çalıştığı Mustafa Özbek (31) yönetimindeki 42 EA 993 plakalı otomobile çarptıktan sonra takla attı. Takla atan otomobildeki yolcular camlardan fırlayarak etrafa saçıldı. Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri yaralı otomobil sürücüsü Musa Keser'i Hastaneye kaldırdı. Kazada, Keser'in kullandığı araçtaki Abdullah Bircan (28), Muhteşem Akalın (41) ve Menekşe Keser (51) olay yerinde hayatını kaybetti. Feci kazada otomobilde dakikalarca çalan telefonu ise kimse açamadı. Ağır yaralanan ve Konya Numune Hastanesine kaldırılan sürücü Musa Keser de tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.  
Seydişehir-Konya Karayolu’nda meydana gelen trafik kazasında Musa Keser'in kullandığı araçtaki Abdullah Bircan (28), Muhteşem Akalın (41) ve Menekşe Keser (51) olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan sürücü Keser de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Seydişehir-Konya Karayolu’nda meydana gelen trafik kazasında 2 otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi öldü.

 

Seydişehir-Konya Karayolu kana bulandı. Alınan bilgiye göre kaza Seydişehir-Konya Karayolu 40. kilometrede Bulumya mevkiinde iki aracın çarpışmasıyla meydana geldi.

 

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Trafik kazasında, Musa Keser'in kullandığı araçtaki Abdullah Bircan (28), Muhteşem Akalın (41) ve Menekşe Keser (51) olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan sürücü Keser de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Feci kazada otomobilde dakikalarca çalan telefonu ise kimse açamadı

Musa Keser (60) idaresindeki 58 AD 740 plakalı otomobil, Konya-Seydişehir karayolunun 40. kilometresinde, sollamaya çalıştığı Mustafa Özbek (31) yönetimindeki 42 EA 993 plakalı otomobile çarptıktan sonra takla attı.

Takla atan otomobildeki yolcular camlardan fırlayarak etrafa saçıldı. Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri yaralı otomobil sürücüsü Musa Keser'i Hastaneye kaldırdı.

Kazada, Keser'in kullandığı araçtaki Abdullah Bircan (28), Muhteşem Akalın (41) ve Menekşe Keser (51) olay yerinde hayatını kaybetti. Feci kazada otomobilde dakikalarca çalan telefonu ise kimse açamadı. Ağır yaralanan ve Konya Numune Hastanesine kaldırılan sürücü Musa Keser de tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.