Savunma Sanayi Başkanı incelemelerde bulundu

GÜNDEM 06.09.2021 - 10:40, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Savunma Sanayi Başkanı incelemelerde bulundu

T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof Dr. İsmail Demir, MÜSİAD Seydibey’in davetlisi olarak Seydişehir ve Beyşehir’de bir dizi incelemelerde bulundu.
T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof Dr. İsmail Demir, MÜSİAD Seydibey’in davetlisi olarak Seydişehir ve Beyşehir’de bir dizi incelemelerde bulundu.   MÜSİAD Seydibey Şube Başkanı Yasir Dumlupınar, “Seydişehirimizde sektörüne rol model olan üyemiz SSG Alüminyum, Beyşehirimizde sektörüne rol model olan üyelerimiz Huğlu Av Kooperatifi ve Ermox Silah Fabrikaları’nda incelemelerde bulunan başkanımıza, bölgenin Alüminyum ve Silah sanayiindeki durumu ile ilgili geniş kapsamlı bir brifing verdik.”dedi.   Başkan Dumlupınar, “Bölgemizdeki potansiyeli müşahade eden Prof Dr. İsmail Demir, ekim ayında bölgeye teknik bir heyet göndererek, bölgenin potansiyeli ile ilgili bir vizyon bir yol haritası çıkarılması talimatı vereceğini söylemesi bizlerde büyük bir sevinç yarattı. 2 gün süren iş ve gezi programlarımızda başkanımıza, Türkiye’nin en uzun mağarası Tınaztepe’yi; bölgemizin yeni yüzakı olacak Seydi Şifa ve Küpedağı Termal Tesislerini, Türkiye’nin en güzel ahşap mimarisine sahip Eşrefoğlu Camimizi tanıtmayı ihmal etmedik. Bölgemizde görülmesi gereken nice güzellikleri ve incelenmesi gereken nice sanayi yatırımlarını bir başka programda ziyaret etmek üzere, kıymetli başkanımızdan teknik heyet raporu sonrası yapacakları ziyaret için tekrar söz alıp, kendilerini Ankara’ya uğradık.   Yoğun programına rağmen, hafta sonu ailesinden vakit ayırarak Ankara’dan buralara kadar gelme nezaketinde bulunan kıymetli başkanımız Prof Dr. İsmail Demir’e, ziyaretler kapsamında misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlayan üyelerimiz Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi Başkanı Naci Tanik’a, Ermox Silah Sanayii Abdullah Kenar’a, SSG Aliminyum İbrahim Gönenç’e ve Tınaztepe Mağarası Tesisleri Bayram Çelmeli’ye çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.
T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof Dr. İsmail Demir, MÜSİAD Seydibey’in davetlisi olarak Seydişehir ve Beyşehir’de bir dizi incelemelerde bulundu.

T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof Dr. İsmail Demir, MÜSİAD Seydibey’in davetlisi olarak Seydişehir ve Beyşehir’de bir dizi incelemelerde bulundu.

 

MÜSİAD Seydibey Şube Başkanı Yasir Dumlupınar, “Seydişehirimizde sektörüne rol model olan üyemiz SSG Alüminyum, Beyşehirimizde sektörüne rol model olan üyelerimiz Huğlu Av Kooperatifi ve Ermox Silah Fabrikaları’nda incelemelerde bulunan başkanımıza, bölgenin Alüminyum ve Silah sanayiindeki durumu ile ilgili geniş kapsamlı bir brifing verdik.”dedi.

 

Başkan Dumlupınar, “Bölgemizdeki potansiyeli müşahade eden Prof Dr. İsmail Demir, ekim ayında bölgeye teknik bir heyet göndererek, bölgenin potansiyeli ile ilgili bir vizyon bir yol haritası çıkarılması talimatı vereceğini söylemesi bizlerde büyük bir sevinç yarattı. 2 gün süren iş ve gezi programlarımızda başkanımıza, Türkiye’nin en uzun mağarası Tınaztepe’yi; bölgemizin yeni yüzakı olacak Seydi Şifa ve Küpedağı Termal Tesislerini, Türkiye’nin en güzel ahşap mimarisine sahip Eşrefoğlu Camimizi tanıtmayı ihmal etmedik. Bölgemizde görülmesi gereken nice güzellikleri ve incelenmesi gereken nice sanayi yatırımlarını bir başka programda ziyaret etmek üzere, kıymetli başkanımızdan teknik heyet raporu sonrası yapacakları ziyaret için tekrar söz alıp, kendilerini Ankara’ya uğradık.

 

Yoğun programına rağmen, hafta sonu ailesinden vakit ayırarak Ankara’dan buralara kadar gelme nezaketinde bulunan kıymetli başkanımız Prof Dr. İsmail Demir’e, ziyaretler kapsamında misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlayan üyelerimiz Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi Başkanı Naci Tanik’a, Ermox Silah Sanayii Abdullah Kenar’a, SSG Aliminyum İbrahim Gönenç’e ve Tınaztepe Mağarası Tesisleri Bayram Çelmeli’ye çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.