Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şair Bahaddin Paslı’nın 15’nci kitabı yayınlandı

GÜNDEM 26.03.2021 - 17:13, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Şair Bahaddin Paslı’nın 15’nci kitabı yayınlandı

Seydişehirli Şair-Yazar Bahaddin Paslı’nın 15’nci kitabı okuyucu ile buluştu.
Seydişehirin yetiştirdiği şair ve yazarların son temsilcilerinden olan üstad Bahaddin Paslı ‘Hâşâ Ahır Değil Cennet’ isimli şiir kitabını bitirerek okuyucusunun beğenisine sundu.   Mızrak Medya Matbaa Tesisleri’nde basımı gerçekleştirilen ‘Hâşâ Ahır Değil Cennet’ isimli şiir kitabının birinci basımı bin adet olarak gerçekleştirildi.   Şair-Yazar Paslı’nın 15’nci kitabı olan ‘Hâşâ Ahır Değil Cennet’ isimli şiir kitabı 546 sayfa olarak okuyucunun beğenisine sunulurken, kitap temininin şair Paslı’nın kendisinden yapılacağı kaydedildi.   1941 yılında Seydişehir’de doğan şair Bahaddin Paslı’nın daha önce çıkan eserleri: Manyetolu Telefonlar (1970) Şiirlerim (1973) Seydişehir (1992) Destanı (1997) Gençlik Hey (2006) Mani Aşk Ummanı (2017) Medine -i Sani Seydişehir Güzellemesi, Sen Neymişşin Be Seydişehir, Seyyid Harun Veli Alevi mi? Halife Sultan Gerçeği (2018) Senaryolarım -1 (2019) Şarkı ve Türkülerim, (2020)           Eşeğin Üstünde İstida Yazanlar (2020) basılmış ve SEY TV için ‘Hacı Memiş Efendi Belgeseli’ yayınlanmış eserleridir.   Bahaddin Paslı'nın seslendirdiği ‘Hâşâ Ahır Değil Cennet’ isimli şiirini dinlemek için aşağıdaki linki tıklayınız.. https://www.youtube.com/watch?v=8kYxTCZozqU
Seydişehirli Şair-Yazar Bahaddin Paslı’nın 15’nci kitabı okuyucu ile buluştu.

Seydişehirin yetiştirdiği şair ve yazarların son temsilcilerinden olan üstad Bahaddin Paslı ‘Hâşâ Ahır Değil Cennet’ isimli şiir kitabını bitirerek okuyucusunun beğenisine sundu.

 

Mızrak Medya Matbaa Tesisleri’nde basımı gerçekleştirilen ‘Hâşâ Ahır Değil Cennet’ isimli şiir kitabının birinci basımı bin adet olarak gerçekleştirildi.

 

Şair-Yazar Paslı’nın 15’nci kitabı olan ‘Hâşâ Ahır Değil Cennet’ isimli şiir kitabı 546 sayfa olarak okuyucunun beğenisine sunulurken, kitap temininin şair Paslı’nın kendisinden yapılacağı kaydedildi.

 

1941 yılında Seydişehir’de doğan şair Bahaddin Paslı’nın daha önce çıkan eserleri:

Manyetolu Telefonlar (1970)

Şiirlerim (1973)

Seydişehir (1992)

Destanı (1997)

Gençlik Hey (2006)

Mani Aşk Ummanı (2017)

Medine -i Sani Seydişehir Güzellemesi,

Sen Neymişşin Be Seydişehir,

Seyyid Harun Veli Alevi mi?

Halife Sultan Gerçeği (2018)

Senaryolarım -1 (2019)

Şarkı ve Türkülerim, (2020)          

Eşeğin Üstünde İstida Yazanlar (2020) basılmış ve SEY TV için ‘Hacı Memiş Efendi Belgeseli’ yayınlanmış eserleridir.

 

Bahaddin Paslı'nın seslendirdiği ‘Hâşâ Ahır Değil Cennet’ isimli şiirini dinlemek için aşağıdaki linki tıklayınız..

https://www.youtube.com/watch?v=8kYxTCZozqU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.