Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ölü bulunan baba-oğul Seydişehir'de toprağa verildi

GÜNDEM 20.04.2021 - 18:54, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Ölü bulunan baba-oğul Seydişehir'de toprağa verildi

Antalya'nın Kepez İlçesi'ndeki evlerinde ölü bulunan baba-oğul Ortakaraören Mahallesi'nde toprağa verildi.
Antalya'nın Kepez İlçesi'ndeki evlerinde ölü bulunan baba-oğul Seydişehir'de toprağa verildi. Antalya'nın Kepez İlçesi'nde bir apartmanda baba ve oğlunun aynı oda içerisinde cansız bedenleri bulundu. Olay yerine gelen anne ve kız kardeşlerin sinir krizi geçirerek, "Kardeşim mi diyeyim babam mı diyeyim? Seyit bırakma bizi bırakma. Uyan kardeşim uyan" demesi yürekleri dağladı. Kepez İlçesi Aydoğmuş Mahallesi 1344 Sokak üzerinde bulunan 3 katlı bir apartmanın 2'inci katında yaşanan olayda galericilik işi ile uğraşan Seyit Ali Paytar'a ve babasına ulaşamayan aile yakınları Seyit Ali Paytar'ın ortağından yardım isteyerek eve gidip bakmasını istedi. Bunun üzerine eve gelerek içeri giren Halil Can, baba ve oğlunu aynı oda içerisinde hareketsiz yatarken buldu. İhbar üzerine olay yerine 112 ve polis ekipleri sevk edildi. 112 ekiplerinin yaptıkları kontrolde baba ve oğlunun hayatını kaybettiği belirlendi. Durumun şüpheli görülmesi üzerine olay yerine Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri geldi.  Öte yandan komşuların haber vermesi üzerine adrese gelen anne ve iki kız kardeş sinir krizleri geçirdi. Olay yerinde uzun süre feryat eden kadınları komşuları sakinleştirdi.  Cenazeler incelemelerin tamamlanmasının ardından kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldıktan sonra Seydişehir Ortakaraören Mahallesi'nde getirilerek toprağa verildi.
Antalya'nın Kepez İlçesi'ndeki evlerinde ölü bulunan baba-oğul Ortakaraören Mahallesi'nde toprağa verildi.

Antalya'nın Kepez İlçesi'ndeki evlerinde ölü bulunan baba-oğul Seydişehir'de toprağa verildi.

Antalya'nın Kepez İlçesi'nde bir apartmanda baba ve oğlunun aynı oda içerisinde cansız bedenleri bulundu. Olay yerine gelen anne ve kız kardeşlerin sinir krizi geçirerek, "Kardeşim mi diyeyim babam mı diyeyim? Seyit bırakma bizi bırakma. Uyan kardeşim uyan" demesi yürekleri dağladı.

Kepez İlçesi Aydoğmuş Mahallesi 1344 Sokak üzerinde bulunan 3 katlı bir apartmanın 2'inci katında yaşanan olayda galericilik işi ile uğraşan Seyit Ali Paytar'a ve babasına ulaşamayan aile yakınları Seyit Ali Paytar'ın ortağından yardım isteyerek eve gidip bakmasını istedi. Bunun üzerine eve gelerek içeri giren Halil Can, baba ve oğlunu aynı oda içerisinde hareketsiz yatarken buldu. İhbar üzerine olay yerine 112 ve polis ekipleri sevk edildi. 112 ekiplerinin yaptıkları kontrolde baba ve oğlunun hayatını kaybettiği belirlendi. Durumun şüpheli görülmesi üzerine olay yerine Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri geldi.

 Öte yandan komşuların haber vermesi üzerine adrese gelen anne ve iki kız kardeş sinir krizleri geçirdi. Olay yerinde uzun süre feryat eden kadınları komşuları sakinleştirdi.

 Cenazeler incelemelerin tamamlanmasının ardından kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldıktan sonra Seydişehir Ortakaraören Mahallesi'nde getirilerek toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.