Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

‘Milliyetçilik’i kimseden öğrenecek değiliz

SİYASET 09.03.2021 - 11:45, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

‘Milliyetçilik’i kimseden öğrenecek değiliz

CHP Seydişehir Belediye Meclis Üyesi Avukat Hikmet Balcı, MHP’nin belediye tabelasına T.C. ibaresinin eklenmesi ile ilgili açıklaması sonrası yazılı bir açıklama yaptı.
CHP Seydişehir Belediye Meclis Üyesi Avukat Hikmet Balcı, MHP’nin belediye tabelasına T.C. ibaresinin eklenmesi ile ilgili açıklaması sonrası yazılı bir açıklama yaptı. Avukat Balcı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Öncelikle 03.12.2019 tarihinde verdiğimiz ‘Meclis Toplantılarının canlı yayınlanması’ önerimiz uygun görülseydi de halkımız toplantıları canlı izleyebilseydi bu tür ‘Dediydik-demediydik’ kısır tartışmalarına girmeye meydan kalmazdı. Bugüne kadar her söylediğimizde samimi ve gerçeğe uygun beyanda bulunduğumuz gibi Seydişehir Belediyesi Tabelası’nın T.C. ile taçlandırılması hususunda da ne yaşandıysa onu söyledik ve yazdık. Dileyen ve şüphesi olana gönderebileceğimiz resmi meclis toplantı tutanaklarından da görüleceği üzere: 1-) Birilerinin iddia ettiği gibi önerimizin tarafımızca geri çekilmesi kesinlikle söz konusu olmamıştır. 2-) Teklifimiz meclis yetkisinde görülmeyerek, idari olduğu savıyla tutanakla kapatılmasına Belediye Başkanı’nca karar verilmiş olup söylediğimiz gibi adeta konunun üstü kapatılmıştır. 3-) MHP grubu teklifimizi ‘Siyasi manevra’ olduğunu düşündüklerinden desteklemedikleri gibi sonrasında başkanın tutanakla konuyu kapatma önerisine ilişkin olarak da grup sözcülerinin “Belediye yetkisi kapsamında değil başkanım. İdari bir tasarruftur. Belediyenin görev kapsamında değil.” diyerek itirazları olmamış, konunun bu şekilde çözümsüz kapanmasını desteklemişlerdir. Şimdi hiçkimse T.C.’nin arkasında duramamanın verdiği utancı birilerinin üzerine yıkmaya çalışmasın. T.C.’yi savunmanın siyasi bir gerekçesi olamayacağı gibi T.C.’nin karşısında durmanın da hiç bir haklı sebebi olamaz! Biz istedik diye kabul etmiyor ve karşı duruş sergiliyor iseniz buyrun siz getirin gündeme size açık destek. İdari bir konu diyorsanız da buyrun taçlandırın Seydişehir Belediyesi tabelasını ‘T.C.’ ile ilk biz takdir edip, alkışlayalım. Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nun da dediği gibi bizim Milliyetçilik anlayışımız birilerininki gibi göstermelik değil, gerçek anlamda Milliyetçiyiz. Ulu Önder Atatürk’ün yolumuzu aydınlatan 6 ilkesinden biri ve en önemlilerinden olan ‘Milliyetçilik’i kimseden öğrenecek değiliz. Kökleri Kuvâ-yi Milliye’ye dayanan dev çınar CHP’nin vatan, millet sevdasını sorgulamak da hiç kimsenin haddine değildir!..”
CHP Seydişehir Belediye Meclis Üyesi Avukat Hikmet Balcı, MHP’nin belediye tabelasına T.C. ibaresinin eklenmesi ile ilgili açıklaması sonrası yazılı bir açıklama yaptı.

CHP Seydişehir Belediye Meclis Üyesi Avukat Hikmet Balcı, MHP’nin belediye tabelasına T.C. ibaresinin eklenmesi ile ilgili açıklaması sonrası yazılı bir açıklama yaptı.

Avukat Balcı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Öncelikle 03.12.2019 tarihinde verdiğimiz ‘Meclis Toplantılarının canlı yayınlanması’ önerimiz uygun görülseydi de halkımız toplantıları canlı izleyebilseydi bu tür ‘Dediydik-demediydik’ kısır tartışmalarına girmeye meydan kalmazdı. Bugüne kadar her söylediğimizde samimi ve gerçeğe uygun beyanda bulunduğumuz gibi Seydişehir Belediyesi Tabelası’nın T.C. ile taçlandırılması hususunda da ne yaşandıysa onu söyledik ve yazdık. Dileyen ve şüphesi olana gönderebileceğimiz resmi meclis toplantı tutanaklarından da görüleceği üzere:

1-) Birilerinin iddia ettiği gibi önerimizin tarafımızca geri çekilmesi kesinlikle söz konusu olmamıştır.

2-) Teklifimiz meclis yetkisinde görülmeyerek, idari olduğu savıyla tutanakla kapatılmasına Belediye Başkanı’nca karar verilmiş olup söylediğimiz gibi adeta konunun üstü kapatılmıştır.

3-) MHP grubu teklifimizi ‘Siyasi manevra’ olduğunu düşündüklerinden desteklemedikleri gibi sonrasında başkanın tutanakla konuyu kapatma önerisine ilişkin olarak da grup sözcülerinin “Belediye yetkisi kapsamında değil başkanım. İdari bir tasarruftur. Belediyenin görev kapsamında değil.” diyerek itirazları olmamış, konunun bu şekilde çözümsüz kapanmasını desteklemişlerdir.

Şimdi hiçkimse T.C.’nin arkasında duramamanın verdiği utancı birilerinin üzerine yıkmaya çalışmasın. T.C.’yi savunmanın siyasi bir gerekçesi olamayacağı gibi T.C.’nin karşısında durmanın da hiç bir haklı sebebi olamaz! Biz istedik diye kabul etmiyor ve karşı duruş sergiliyor iseniz buyrun siz getirin gündeme size açık destek. İdari bir konu diyorsanız da buyrun taçlandırın Seydişehir Belediyesi tabelasını ‘T.C.’ ile ilk biz takdir edip, alkışlayalım. Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nun da dediği gibi bizim Milliyetçilik anlayışımız birilerininki gibi göstermelik değil, gerçek anlamda Milliyetçiyiz. Ulu Önder Atatürk’ün yolumuzu aydınlatan 6 ilkesinden biri ve en önemlilerinden olan ‘Milliyetçilik’i kimseden öğrenecek değiliz. Kökleri Kuvâ-yi Milliye’ye dayanan dev çınar CHP’nin vatan, millet sevdasını sorgulamak da hiç kimsenin haddine değildir!..”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.