Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kurum müdürleriyle biraraya geldi

GÜNDEM 15.09.2021 - 13:06, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Kurum müdürleriyle biraraya geldi

Seydişehir İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin, kamu kurum müdürleri ile tanışma toplantısı yaptı.
Seydişehir İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin, kamu kurum müdürleri ile tanışma toplantısı yaptı.   Mesaisine hızlı başlayan Kaymakam Deniz Pişkin, bir yandan tebrikleri kabul ederken, bir yandan da kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile tanışma programı gerçekleştirdi. Seydişehir’in sorunları, yapılması planlanan projelerin de ele alındığı programda Kaymakam Pişkin, kurum müdürlerine başarı dileklerini iletti.   Müftülük Toplantı Salonu’nda gerçekleşen programda, kamu kurum ve kuruluşları müdürleriyle tanışan Kaymakam Pişkin, kamu kurumlarının genel işleyiş, vatandaşa verilen hizmetler ve birimlerin faaliyetleri hakkında bilgiler de aldı.   Kaymakam Deniz Pişkin, “Seydişehir’e hizmet etmek adına elimizden gelen gayreti göstererek birlik, beraberlik ve uyum içerisinde çalışacağız. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.
Seydişehir İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin, kamu kurum müdürleri ile tanışma toplantısı yaptı.

Seydişehir İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin, kamu kurum müdürleri ile tanışma toplantısı yaptı.

 

Mesaisine hızlı başlayan Kaymakam Deniz Pişkin, bir yandan tebrikleri kabul ederken, bir yandan da kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile tanışma programı gerçekleştirdi. Seydişehir’in sorunları, yapılması planlanan projelerin de ele alındığı programda Kaymakam Pişkin, kurum müdürlerine başarı dileklerini iletti.

 

Müftülük Toplantı Salonu’nda gerçekleşen programda, kamu kurum ve kuruluşları müdürleriyle tanışan Kaymakam Pişkin, kamu kurumlarının genel işleyiş, vatandaşa verilen hizmetler ve birimlerin faaliyetleri hakkında bilgiler de aldı.

 

Kaymakam Deniz Pişkin, “Seydişehir’e hizmet etmek adına elimizden gelen gayreti göstererek birlik, beraberlik ve uyum içerisinde çalışacağız. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.