Konya Şeker’de seyyar aşılama

YAŞAM 25.06.2021 - 20:36, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Konya Şeker’de seyyar aşılama

Sağlık Bakanlığı’nın seyyar aşı odaları ile aşılama hizmetini de başlatması ile birlikte yoğun aşı hizmetinin verildiği kurumlardan biri de Anadolu Birlik Holding Kampüsleri oldu.
Sağlık Bakanlığı’nın seyyar aşı odaları ile aşılama hizmetini de başlatması ile birlikte yoğun aşı hizmetinin verildiği kurumlardan biri de Anadolu Birlik Holding Kampüsleri oldu. Anadolu Birlik Holding’in üretim tesislerinin faal olduğu Konya Şeker Fabrikası, Panplast Damla Sulama Fabrikası, Seydibey Dondurulmuş Parmak Patates ve Nişasta Fabrikaları, Çumra Şeker Fabrikası, Torku Çikolata ve Atıştırmalık Fabrikası, Bulgur Fabrikası, Panagro Et ve Süt Entegre Tesisleri, Beta Yağ ve Tohum, Yem Fabrikası ile Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi ve Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi yerleşkesinde günün belli saatlerinde randevu alma zorunluluğu olmaksızın çalışanlara aşı hizmeti verilirken  diğer yandan da Sağlık Bakanlığı’nın verdiği işyerlerinde aşı hizmeti sayesinde üretim kesintisiz sürdürülebiliyor. Sağlık merkezlerinde, aşı hizmeti esnasında beklenmeyen istisnai durumlar için önlem amaçlı ambulans bulunduruluyor ve acil durum dâhil tüm tedbirler alınıyor.   KONUK: KESİNTİSİZ ÜRETİM SÜRSÜN DİYE İşyerlerinde aşı hizmetinden çalışanlar ve kurumu adına memnuniyetini dile getiren PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, “Uygulamadan hem çalışanlarımız ziyadesiyle memnun oldu hem de kurumumuz üretimin ve işlerin aksamamasını önceleyen bu yaklaşımı memnuniyetle karşıladı. 15 bine yakın çalışan üzerinden düşündüğünüzde bu tüm üretim tesislerimiz için büyük bir zaman kaybı demektir ki, bunun da üretim kaybı olarak bir karşılığı var. Bakanlığımızın bu hizmeti sayesinde sadece bizim kurumumuz değil ülkemizin dört bir yanındaki üretim tesisleri bir yandan üretim faaliyetlerini kesintisiz sürdürürken bir yandan da çalışanlar hem zaman tasarrufu sağladı hem de aşı hizmetini yerinde alabildi. Yani salgın tüm ekonomilere zaman kaybettirdi, iş yerinde aşı uygulaması çalışanlara ve işletmelere zaman kazandırdı” dedi.
Sağlık Bakanlığı’nın seyyar aşı odaları ile aşılama hizmetini de başlatması ile birlikte yoğun aşı hizmetinin verildiği kurumlardan biri de Anadolu Birlik Holding Kampüsleri oldu.

Sağlık Bakanlığı’nın seyyar aşı odaları ile aşılama hizmetini de başlatması ile birlikte yoğun aşı hizmetinin verildiği kurumlardan biri de Anadolu Birlik Holding Kampüsleri oldu. Anadolu Birlik Holding’in üretim tesislerinin faal olduğu Konya Şeker Fabrikası, Panplast Damla Sulama Fabrikası, Seydibey Dondurulmuş Parmak Patates ve Nişasta Fabrikaları, Çumra Şeker Fabrikası, Torku Çikolata ve Atıştırmalık Fabrikası, Bulgur Fabrikası, Panagro Et ve Süt Entegre Tesisleri, Beta Yağ ve Tohum, Yem Fabrikası ile Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi ve Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi yerleşkesinde günün belli saatlerinde randevu alma zorunluluğu olmaksızın çalışanlara aşı hizmeti verilirken  diğer yandan da Sağlık Bakanlığı’nın verdiği işyerlerinde aşı hizmeti sayesinde üretim kesintisiz sürdürülebiliyor. Sağlık merkezlerinde, aşı hizmeti esnasında beklenmeyen istisnai durumlar için önlem amaçlı ambulans bulunduruluyor ve acil durum dâhil tüm tedbirler alınıyor.

 

KONUK: KESİNTİSİZ ÜRETİM SÜRSÜN DİYE

İşyerlerinde aşı hizmetinden çalışanlar ve kurumu adına memnuniyetini dile getiren PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, “Uygulamadan hem çalışanlarımız ziyadesiyle memnun oldu hem de kurumumuz üretimin ve işlerin aksamamasını önceleyen bu yaklaşımı memnuniyetle karşıladı. 15 bine yakın çalışan üzerinden düşündüğünüzde bu tüm üretim tesislerimiz için büyük bir zaman kaybı demektir ki, bunun da üretim kaybı olarak bir karşılığı var. Bakanlığımızın bu hizmeti sayesinde sadece bizim kurumumuz değil ülkemizin dört bir yanındaki üretim tesisleri bir yandan üretim faaliyetlerini kesintisiz sürdürürken bir yandan da çalışanlar hem zaman tasarrufu sağladı hem de aşı hizmetini yerinde alabildi. Yani salgın tüm ekonomilere zaman kaybettirdi, iş yerinde aşı uygulaması çalışanlara ve işletmelere zaman kazandırdı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.