Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Konya Emniyet Müdürlüğü'nden önemli duyuru

GÜNDEM 29.07.2021 - 12:33, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Konya Emniyet Müdürlüğü'nden önemli duyuru

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Konya'dan Antalya'ya seyahat edecekler için önemli bir duyuruda bulundu.
Konya İl Emniyet Müdürlü Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşanan ve kontrol altına alınamayan yangın nedeniyle Antalya'ya seyehat edecek vatandaşların can ve mal güvenliği nedeniyle Antalya-Akseki karayolunun zaman zaman trafiğe kapatılabileceğini duyurdu.   Öte yandan emniyetten yapılan açıklamada, Akseki yolunun kapatılması halinde, Konya-Antalya şehirler arası ulaşımın Beyşehir üzerinden sağlanacağı duyuruldu.   
Konya İl Emniyet Müdürlüğü Konya'dan Antalya'ya seyahat edecekler için önemli bir duyuruda bulundu.

Konya İl Emniyet Müdürlü Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşanan ve kontrol altına alınamayan yangın nedeniyle Antalya'ya seyehat edecek vatandaşların can ve mal güvenliği nedeniyle Antalya-Akseki karayolunun zaman zaman trafiğe kapatılabileceğini duyurdu.

 

Öte yandan emniyetten yapılan açıklamada, Akseki yolunun kapatılması halinde, Konya-Antalya şehirler arası ulaşımın Beyşehir üzerinden sağlanacağı duyuruldu. 

 

e7ctvunxiacr-1n.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.