Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Konuk'tan Konyalıları heyecanlandıran ziyaret

GÜNDEM 16.07.2021 - 18:49, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Konuk'tan Konyalıları heyecanlandıran ziyaret

PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti.
PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti. Konuk, ziyareti sosyal medya hesaplarındaki paylaşımla duyurdu. Konuk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çektirdiği fotoğrafı paylaşarak, şunları söyledi:   “Konu tarım ve Konya Şeker olunca Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey yoğunluğuna rağmen zaman ayırdı. Sektörün beklentileri ve gıda güvenliğimiz için öncelikli konular ile Konya Şeker'in gündemini, gelecek planlarımızı, yol haritamızı arz ettik, tavsiye ve talimatlarını aldık.”   Konuk'un bu ziyareti Konyalılar, özellikle çiftçiler tarafından heyecanla karşılanırken, akıllara da “Konuk, bakan mı oluyor?” sorusunu getirdi.
PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti.

PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti.

Konuk, ziyareti sosyal medya hesaplarındaki paylaşımla duyurdu. Konuk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çektirdiği fotoğrafı paylaşarak, şunları söyledi:

 

“Konu tarım ve Konya Şeker olunca Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey yoğunluğuna rağmen zaman ayırdı. Sektörün beklentileri ve gıda güvenliğimiz için öncelikli konular ile Konya Şeker'in gündemini, gelecek planlarımızı, yol haritamızı arz ettik, tavsiye ve talimatlarını aldık.”

 

Konuk'un bu ziyareti Konyalılar, özellikle çiftçiler tarafından heyecanla karşılanırken, akıllara da “Konuk, bakan mı oluyor?” sorusunu getirdi.

recep-konuk-recep-tayyip-erdogan.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.