Kısıtlamalar 1 Temmuz'dan itibaren kaldırılıyor!

GÜNDEM 21.06.2021 - 20:09, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Kısıtlamalar 1 Temmuz'dan itibaren kaldırılıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, başkanlık ettiği toplantının ardından alınan yeni kararları açıkladı. Kademeli normalleşmede yeni adımlar bugün Beştepe'de görüşüldü.
Yeni normalleşme adımları için gözlerin çevrildiği Beştepe'deki kabine toplantısı 3,5 saat sürdü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz hafta ABD Başkanı Joe Biden ile gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin önemli mesajlar verdi. "Biden ile doğrudan temasları sıklaştırma kararı aldık" diyen Erdoğan, "ABD ile olumlu ve yapıcı bir temelde yeni bir dönemin kapılarını araladığımıza inanıyoruz" dedi. ERDOĞAN KARARLARI İLAN ETTİ 1 Temmuz itibariyle, sokak kısıtlamaları kalkacak. Toplu taşıma ve şehirlerarası seyahat sınırlamaları da sona erecek. 1 Temmuz'da başlamak üzere sokağa çıkma kısıtlamalarını tümüyle kaldırılıyor. Müzikle ilgili sınırlamayı da 24.00'e çekiliyor. Şehirler arası seyahat kısıtlamalarıyla şehir içi toplu taşıma araçlarındaki sınırlamalar sona eriyor. Kamu kurum ve kuruluşlarında normal mesai düzenine geçiliyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, başkanlık ettiği toplantının ardından alınan yeni kararları açıkladı. Kademeli normalleşmede yeni adımlar bugün Beştepe'de görüşüldü.

Yeni normalleşme adımları için gözlerin çevrildiği Beştepe'deki kabine toplantısı 3,5 saat sürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz hafta ABD Başkanı Joe Biden ile gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin önemli mesajlar verdi. "Biden ile doğrudan temasları sıklaştırma kararı aldık" diyen Erdoğan, "ABD ile olumlu ve yapıcı bir temelde yeni bir dönemin kapılarını araladığımıza inanıyoruz" dedi.

ERDOĞAN KARARLARI İLAN ETTİ

  • 1 Temmuz itibariyle, sokak kısıtlamaları kalkacak. Toplu taşıma ve şehirlerarası seyahat sınırlamaları da sona erecek.
  • 1 Temmuz'da başlamak üzere sokağa çıkma kısıtlamalarını tümüyle kaldırılıyor.
  • Müzikle ilgili sınırlamayı da 24.00'e çekiliyor.
  • Şehirler arası seyahat kısıtlamalarıyla şehir içi toplu taşıma araçlarındaki sınırlamalar sona eriyor.
  • Kamu kurum ve kuruluşlarında normal mesai düzenine geçiliyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.