Ketenli Derneği yardımlara devam ediyor

YAŞAM 28.06.2021 - 09:59, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Ketenli Derneği yardımlara devam ediyor

Ketenli Derneği yurt içi ve yurt dışında faaliyetlerine devam ediyor.
Ketenli Derneği Başkanı Mehmet Kacaroğlu yaptığı açıklamada, 400 ailelik gıda battaniye ve yaklaşık 500 koli üzerinde çocuk bezini Suriye’ye ilettiklerini belirtti. Ketenlili hayırsever bir iş adamı ile birlikte giderek hatrı sayılır yüklü miktarda bölgeye nakdi para yardımı yaptıklarını belirten Kacaroğlu, son ziyarette Suriye bölgesinde yaşanan insanlık dramına kendisinin de şahit olduğunu kaydetti. Kacaroğlu, bölgede elektrik, su, istihdam gibi hiç birşeyin olmadığı, yaşayanların yüzde 80’ninin bayan ve çocuklardan oluştuğunu belirtirken orada gördüklerinin yürekleri dağladığını ifade etti.  Kacaroğlu, “Dernek olarak her zaman başta memleketimizde Konya’da, Seydişehir’de bulunan 55 mahallemizde, Ketenli mahallemizde bulunan ve mazlum coğrafyada yaşanan insanlık dramına her zaman ortak olduk. Her daim ihtiyaç sahibi, gariban ve öğrencilerin yanında olmaya devam edeceğiz.”dedi. Derneğin faaliyet alanını her geçen gün genişlettiklerini ve yurt dışında da başta Seydişehir ve Ketenli ismini onurla gururla temsil ederek duyurduklarını ifade eden Başkan Kacaroğlu, yardımda bulunan vatandaşlara da teşekkür etti.
Ketenli Derneği yurt içi ve yurt dışında faaliyetlerine devam ediyor.

Ketenli Derneği Başkanı Mehmet Kacaroğlu yaptığı açıklamada, 400 ailelik gıda battaniye ve yaklaşık 500 koli üzerinde çocuk bezini Suriye’ye ilettiklerini belirtti.

Ketenlili hayırsever bir iş adamı ile birlikte giderek hatrı sayılır yüklü miktarda bölgeye nakdi para yardımı yaptıklarını belirten Kacaroğlu, son ziyarette Suriye bölgesinde yaşanan insanlık dramına kendisinin de şahit olduğunu kaydetti.

Kacaroğlu, bölgede elektrik, su, istihdam gibi hiç birşeyin olmadığı, yaşayanların yüzde 80’ninin bayan ve çocuklardan oluştuğunu belirtirken orada gördüklerinin yürekleri dağladığını ifade etti.

 Kacaroğlu, “Dernek olarak her zaman başta memleketimizde Konya’da, Seydişehir’de bulunan 55 mahallemizde, Ketenli mahallemizde bulunan ve mazlum coğrafyada yaşanan insanlık dramına her zaman ortak olduk. Her daim ihtiyaç sahibi, gariban ve öğrencilerin yanında olmaya devam edeceğiz.”dedi.

Derneğin faaliyet alanını her geçen gün genişlettiklerini ve yurt dışında da başta Seydişehir ve Ketenli ismini onurla gururla temsil ederek duyurduklarını ifade eden Başkan Kacaroğlu, yardımda bulunan vatandaşlara da teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.