Ketenli Derneği’nden kurban organizasyonu

YAŞAM 10.06.2021 - 12:41, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Ketenli Derneği’nden kurban organizasyonu

Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yurt içi ve yurt dışı kurban organizasyonu gerçekleştirecek.
Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yurt içi ve yurt dışı kurban organizasyonu gerçekleştirecek.   Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Kacaroğlu yaptığı açıklamada, “Dernek olarak her yıl yurt içinde yapmış olduğumuz kurban organizasyonunu bu yıl genişleterek mazlum coğrafya Somali’ye giderek devam edeceğiz”dedi.   Kacaroğlu, yurt içi ve yurt dışında kesilecek olan kurbanlar İslami şartlara uygun olarak kesim gerçekleştirildiğini ve kurban kesimi gerçekleştirildikten sonra bağışcıya fotoğraf ve videoların gönderimi sağlandığını dile getirirken, yurt dışı hisse bedelinin 900 TL, yurt içi hisse bedeli ise bin 250 TL olarak belirlendiğini söyledi.   Gelirlerin tamamının ihtiyaç sahipli aileler ve öğrencilere verilmek üzere Konya, Seydişehir ve Ketenli başta olmak üzere çoğu ilçede bu yıl da kurban derisi toplama organizasyonunda gerçekleştireceklerinin altını çizen Kacaroğlu, her yıl olduğu gibi bu yılda mazlumlara, ihtiyaç sahipli ailelere ulaşacak olan deri toplama organizasyonu için destek istedi.
Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yurt içi ve yurt dışı kurban organizasyonu gerçekleştirecek.

Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yurt içi ve yurt dışı kurban organizasyonu gerçekleştirecek.

 

Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Kacaroğlu yaptığı açıklamada, “Dernek olarak her yıl yurt içinde yapmış olduğumuz kurban organizasyonunu bu yıl genişleterek mazlum coğrafya Somali’ye giderek devam edeceğiz”dedi.

 

Kacaroğlu, yurt içi ve yurt dışında kesilecek olan kurbanlar İslami şartlara uygun olarak kesim gerçekleştirildiğini ve kurban kesimi gerçekleştirildikten sonra bağışcıya fotoğraf ve videoların gönderimi sağlandığını dile getirirken, yurt dışı hisse bedelinin 900 TL, yurt içi hisse bedeli ise bin 250 TL olarak belirlendiğini söyledi.

 

Gelirlerin tamamının ihtiyaç sahipli aileler ve öğrencilere verilmek üzere Konya, Seydişehir ve Ketenli başta olmak üzere çoğu ilçede bu yıl da kurban derisi toplama organizasyonunda gerçekleştireceklerinin altını çizen Kacaroğlu, her yıl olduğu gibi bu yılda mazlumlara, ihtiyaç sahipli ailelere ulaşacak olan deri toplama organizasyonu için destek istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.