Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ketenli Derneği Kurban derisi toplayacak

YAŞAM 19.07.2021 - 11:52, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Ketenli Derneği Kurban derisi toplayacak

Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bu yılda İhtiyaç Sahipli Aileler ve Burs alan Öğrencilere ulaştırmak için kurban derisi toplayacak.
Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Kacaroğlu her yıl olduğu gibi bu yılda İhtiyaç Sahipli Aileler ve Burs alan Öğrencilere ulaştırmak için Konya genelinde geniş kapsamlı Deri Toplama organizasyonu gerçekleştirileceğini belirtirken Derneğimiz olarak bu yıl Konya Merkez - Seydişehir Merkez ve Köyleri, Ketenli olmak üzere sahada Toplam 30 Personel ve 20 Adet Gezici araçla Deri Toplama organizasyonu yapacaklarını ayrıyeten Diğer Vakıflar, Dernekler, Camii ve Kuran Kursu gibi Tüm Kurum ve Kuruluşlardanda Toptan Deri alımıda gerçekleştireceklerini belirtti.                Gezici araçlardan hariç Konya ve Seydişehir’de sabit deri toplama merkezlerinin olacaklarını söyledi   İşte O Sabit Noktalar ;   ▪Konya Dernek Binamız önü ( Yaşardoğu Ortaokulu Karşısı ) ▫Seydişehir Dernek Binamız( Eski Garaj Civarı ) ▪Yaylapınar ( Seydişehirlerler Market Önü ) ▫Yaylapınar ( Veysel Karani Kuran Kursu yanı )
Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bu yılda İhtiyaç Sahipli Aileler ve Burs alan Öğrencilere ulaştırmak için kurban derisi toplayacak.

Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Kacaroğlu her yıl olduğu gibi bu yılda İhtiyaç Sahipli Aileler ve Burs alan Öğrencilere ulaştırmak için Konya genelinde geniş kapsamlı Deri Toplama organizasyonu gerçekleştirileceğini belirtirken Derneğimiz olarak bu yıl Konya Merkez - Seydişehir Merkez ve Köyleri, Ketenli olmak üzere sahada Toplam 30 Personel ve 20 Adet Gezici araçla Deri Toplama organizasyonu yapacaklarını ayrıyeten Diğer Vakıflar, Dernekler, Camii ve Kuran Kursu gibi Tüm Kurum ve Kuruluşlardanda Toptan Deri alımıda gerçekleştireceklerini belirtti.

              

Gezici araçlardan hariç Konya ve Seydişehir’de sabit deri toplama merkezlerinin olacaklarını söyledi

 

İşte O Sabit Noktalar ;

 

▪Konya Dernek Binamız önü ( Yaşardoğu Ortaokulu Karşısı )

▫Seydişehir Dernek Binamız( Eski Garaj Civarı )

▪Yaylapınar ( Seydişehirlerler Market Önü )

▫Yaylapınar ( Veysel Karani Kuran Kursu yanı )

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.